Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nick-jonasbrothers-4ever

Marketing

prekidi i nove vezze..!!!!

Nick Jonas, najmlađi brat iz teen pop rock senzacije Jonas Brothers, prema saznanjima The Insidera, više nije u vezi sa Selenom Gomez, zvijezdom serije 'Wizards of Waverly Place'
Najnoviju informaciju koja će zasigurno razveseliti njegove brojne obožavateljice prvi je objavio The Insider pa se čini da je 16-godišnji Nick sada jedini solo Jonas za Valentinovo.
Naime, Kevin je u vezi s Danielle Deleasa, djevojkom iz rodnog grada Wyckoffa (New Jersey), dok je Joe Jonas, po mnogima i najzgodniji brat iz JB, u vezi s atraktivnom glumicom Camillom Belle ('10.000 prije Krista') koja se pojavila i u spotu Jonas Brothersa 'Lovebug'.
Inače, kovrčavi Nick bio je neko vrijeme u vezi s najbolje plaćenom i najpopularnijom teen glumicom i pjevačicom Miley Cyrus, zvijezdom TV serije 'Hannah Montana'.
Jonas Brothers su na nedavnoj dodjeli Grammyja održali dojmljiv nastup u društvu glazbene legende Stevieja Wondera. Bratski trio bio je ove godine nominiran za nagradu Grammy u kategoriji 'najbolji novi izvođač', no nagradu je odnijela mlada britanska pjevačka nada Adele. U konkurenciji su bile i Duffy, Lady Antebellum i Jazmine Sullivan.

eo malo slikica od Selene i Nicka...
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 16.02.2009. u 16:04 sati.