Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

Ako je uskrsnuo Krist, zašto ne bi i njegov Glasnik?

Drage drugarice i drugovi!!!!!!!!!!!!!!1

Sa zadovoljstvom mogu reči da je nakon svoje "pogibije" u teškoj prometnoj nesreči, naš drug i kolega bloger Glasnik kristov uskrsnuo i ponovo je živ!
Ljepše vijesti od te nema, ali ni bolje sprdnje. Glasnik kristov svoju je veličinu pokazao na taj način što je svoje licemjerne krščanske fanatike dobrano zajebo i zapaprio im masno i iskreno mi je zbog toga drago.

Razno razni lažni moralisti sad če (citiram svog sekretara druga Cummea) iči drvljem i kamenjem na njega i iz istih je razloga Glasnik kristov ugasio blog. To nije u redu. S tim se ne slažem, jer volio bi da je blog ostao i opstao. Preko bloga još nitko nikog nije ubio (npr. vidi mene, Cummea i Alicu koji smo borci).

Drago mi je da je Glasnik konačno shvatio tko su njegovi vjerski fanatici i da če ih sad lijepo odjebati kako i spada i poručit im da mu popuše njegov časni kurac.

Razno razne osimpleljubice, helene, don branko, kačunko i slična gamad za koju sam čisto sumnjao da su se za njega molili.

Eto glasniče, drago nam je da si živ, i da češ još dugo živjeti i nadživjeti svu ovdje navedenu gamad.
Ja se uppče ni u momentu nisam naljutio, dapače, još jednom mi je drago da si zajebo ove svoje glupe priglupe vjernike, sotona ih u paklu pržio dabogda na laganoj vatrici.

Eto, klerici nek mi popuše kurac koji se usude nešto srat glasniku, a ti glasniče, otvori opet blog, jer žao mi je izgubljenih mojih genijalnih komentara
kao i Poluxovih, a i linkova tvojih klerika koje sam planirao brutalno izvrijeđati.
Aj ne boj se. Otvori blog. Budu ti šta srali, jebat ču im sve svece.

ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Post je objavljen 16.02.2009. u 13:01 sati.