Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenookazg

Marketing

Dan poslije valentinova...

Prvo moram reci veeeeliko hvala mojim curama, dobila sam pohvale za blog i komentare i cmok veliki od mene :). Ujedno i ova tema prijedlog je moje prijateljice ..i svidja mi se..pa da nesto o tome napisem..

Valentinovsko jutro..budim se... veceras vecera u 7 ? mmm osmijeh na lice i predivan dan u iscekivanju cerek ... Pomno biranje odjece..posebno za njega.. Topla voda klizi mi niz tijelo, misli prebiru po sjecanjima..nase minute, samo nase..moje tijelo za njegove ruke , moje usne za njegove poljupce..njegova prsa za moje utociste.. Iz misli me vraca zvuk poruke, njegove tople rijeci u iscekivanju ... miris kupke, topla voda i zelja za njegovim poljupcem.. Oblacim izabrano..pogled u ogledalo,,kljucevi u ruke..odlazim. Osmijeh na licu, otvaram vrata auta i trazim njegove usne koje me njezno ljube i cestitaju mi nas dan..dan zaljubljenih.. Milka srce, i najtopliji zagrljaj.. mmm savrseno.. Fina vecera, u nasem restoranu..uzivamo kao i uvijek..savrseno. Topli , siguran, njezan pogled..moja ruka miruje u njegovoj dok me mazi..njezno prstima prelazi po mojima..svaki dijelic istrazuje..svaki djelic prstena na mom prstu..
Zelimo samocu..prepustiti se sami sebi, uzivati jedno u drugome.. Njezim poljupcima po vratu budi sva moja osjetila, izvijam se u njegovim rukama, prepustam mu se.. Tople usne istrazuju moje tijelo, miluju grudi..Ruke su nemirne..voli me..volim ga..

Nadam se da je i vama bilo sretno valentinovo, da volite i da ste voljeni kiss ..


Post je objavljen 15.02.2009. u 22:35 sati.