Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Hrvatski kauboji

Bravo Hrvatski kauboji!

Živjeli smo ovo prvenstvo skupa s vama, skakali s vama, radovali se i tugovali, proslavljali svaki gol i svaki dobar potez. Disali smo s vama, navijali, željeli i nadali se.

Francuzi su bili sretniji i spretniji a Vama kapa do poda,iskrene čestitke na trudu, zalaganju, borbenosti i domoljublju.

Nakon ovakvog prvenstva, nakon ovakva 2 tjedna ostaje mala tuga,gorak okus u ustima ali nema mjesta razočaranju.

Još jednom kapa do poda svima i iskrene čestitke na osvojenom srebru, na osvojenom drugom mjestu na prvenstvu Svijeta i okolice.

No dosta o Vama, ajmo sad malo o nama.

Čačinački Alkosi su organizirali nedjeljno popodnevno druženje uz vatricu, pečenu slaninu i kobasice te uz velike količine vina.

Iako je bilo hladno,mi smo pronašli načina da se zagrijemo a i dobro zabavimo.



Neki su odmah počeli lagano peckariti a onda smo se organizirano prihvatili gradnje snjegovića kojeg ćemo morat žrtvovat pošto nam nije donio sreću. Okitili smo ga,nabili mu rogove i opalili grupnu fotku za uspomenu i dugo sjećanje.




S početkom utakmice smo se premjestili u buksu koju smo bezuspješno pokušavali zagrijat ali nas je pečica iznevjerila. Morat ćemo i nju žrtvovat. Pao je prijedlo da je zakačimo za traktor i vučemo po selu za kaznu.




Utakmicu smo proživili burno i teško a tugu utapali u alkoholu. Neki su ubrzo otišli doma a neki su ostali popit sav onaj silni alkohol. Da se ne baci.




I etto to je to. Šteta,stvarno šteta. A najbolji smo. A i ona dva Danska smrada…. Ma neću o njima. Govnari.

Idemo dalje,prva akcija pod mojim predsjedovanjem je uspjela. Još smo tu,još smo živi, ljudi pridružite nam se.

I za kraj molim nekog rukometnog eksperta što znači kad trener u minuti odmora kaže:“Idemo,napad do gola!“?


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobio ja godišnji i idem ovaj tjedan na put u Zagorje pa me neće biti do pred kraj tjedna a za vikend također putujem. Za Split.

Ponavljam da se mogu uplatiti članarine za tekuću godinu. Novce možete dati bilo kome iz Upravnog odbora a oni će ih onda proslijediti blagajniku.

Ako Općina bude organizirala pokladnu povorku sudjelovat ćemo i mi ali moramo na vrijeme znati oće li biti išta ili ne pa apeliramo na organizatore da se izjasne. A pošto mene nema,ključ od bukse ću ostavit Kecu.

Veliki pozdrav svima i Bog Vas blagoslovio!

Na obali rjeke Tise
Lepa Brena pere sise,
Lepa Breno baš si luda,
tu je Tarzan prao muda.

Post je objavljen 15.02.2009. u 20:05 sati.