Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida-neum

Marketing

Hajduk tek iz jedanaesterca slomio Široki

U posljednjoj pripremnoj utakmici uoči derbija protiv Dinama, splitski su nogometaši po hladnom vremenu na Poljudu jedva svladali svog gosta na proslavi 98. rođendana.

Po buri i velikoj hladnoći, pred oko 2.500 gledatelja, Ante Miše je na travnjak poslao momčad koja bi trebala istrčati protiv Dinama, s tim da bi umjesto Mirka Oremuša mjesto u prvoj postavi trebao zauzeti oporavljeni Nikola Kalinić.

Na vratima je bio Subašić, u sredini obrani Veić i Jurica Buljat, na bokovima Rubil i Strinić, u veznom redu su igrali Skoko, Andrić, Gabrić te Marijan Buljat, a napadački dvojac su činili Ibričić i Oremuš.

Utakmica je bila dosta tvrda, iako je Hajduk imao terensku inicijativu i mnogo više prilika. Široki tijekom cijele utakmice praktički nije došao niti do jedne prilike za zgoditak, ali zato se uspješno branio.

Tako je bilo sve do 52. minute, kada je u kaznenom prostoru srušen Oremuš, a siguran izvođač jedanaesterca je bio Senijad Ibričić. Takav rezultat je ostao do kraja, iako su Splićani mogli zabiti još nekoliko golova iz prekida.

Inače, trener Bilih je isprobao još Borisa Pandžu, izvadivši s terena Jurice Buljata, te Anthonyja Šerića umjesto Strinića, Marina Tomasova umjesto Marijana Buljata, dok je ozlijeđenog Gabrića zamijenio mladi Mario Tičinović.

Torcida je Hajdukove igrače po završetku ispratila skandiranjem šampioni, dok je tijekom utakmice u više navrata skandiranjem posebno pozdravljen Stanko Bubalo, bivši hajdukovac, sada igrač Širokoga, piše DalmacijaNews.

Post je objavljen 14.02.2009. u 22:21 sati.