Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chichimind

Marketing

a jbg šta mi se nee daaa

i šta da sad radim?
imam tolko novosti a ne znam što napisat...
dobit ću očale za sunce NAPOKON...da...ljudofi, iam 14 godina i tek sad dobivam sunče očale!!!
ALI, to nisu obične očale!!!
TO SU RAY BAN WAYFARER!!!!I TO ORIGIGI REJBANKE

ak vas zanima kakve su..prosrčajte na netu..jer moj jebeni komp kaže da neam dovoljno memorije da spremam prokletu fotku na jebeni komp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

al nea veze...

još novosti....

meni se jebe, ja prelazim na indie...jebe mi se...neka malo i ja dobijem pozornosti...to je zakom moda i ak vas zanima kakva je to roba il ko nosi, e pa jel vam poznata AGYNESS DEYN!!!E PA BAŠ TAKO!!...jebe mi se ak vas živcira il blabla ona je meni zakon ia stav i kopirat ću je!!!Pa kud puklo!!!

tumorou je valentinovo (koje ja bajdvej mrzim samo zato kaj se svi jebeni parovi oko mene ližuuuu ( doslovno ližu na cesti )a ja neam dečka i zato postajem indie iliti nova Agyness Deyn koja će se zblajhat i ošišat na muško kratku kosu (al ipak malo šiške do obrvi jer mi tak naj stoji a i ne da mi se čupat obrve pa ond)...a s tim izgledom ću fkt bit ko Agyness Deyn (evo po 3. put pišem njeno ime)jer ja iam tamne obrve a zblajhat ću se...pa tak...jel vam to dovoljno???

Napokon ću zauzet svoj stav (e pa to baš zvuči očajno:((( A JEBIGAAAAAAAA)

kaj još pipsi??
neam blage koju gimnaziju da upišem??
evo, mogu se upisat u obje, 10. i 16. meni su fkt iste osim po pipsima koji u nju idu, eto vidite u 10. su svi al baš SVI šminkeri i trendsetteri (ko da ia razlike) i to je za mene dobro (iako ih mmmrrrzzziiimmm) jer ću onda bit jedina drukćijaaa YEA fajnli....ili u 16. di su svi ljudi ZAKON i svi su različiti ii ima ih svakakvih....jbg...di sad? btw 16. mi je u kvartu a 10- dalje tak da....MOLIM VAS OČAJNA SAM!!!!!kaj da radim

javlja vam se sa radiostanice 666 "Čikita voli kratku indiju crvene bojeee"
da moje nove ime kojim me niko ne zove, ama baš niko al meni kulerski zvuči...YEA

doviđenja do sljedećeg puta (dajbožedagabude)
ČAO I PODRAV OD BOLESNOG DJEVOJČETA(bolesnog samo po umu=ko da ga ima)

Post je objavljen 13.02.2009. u 22:01 sati.