Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida-neum

Marketing

Hajduk slavi 98. rođendan

Image and video hosting by TinyPic

Udruga građana je mrtva, živjelo sportsko dioničko društvo. Na svečanoj skupštini potvrđene su ove odluke, no prava fešta tek slijedi. Splitski akvarel u HNK samo za hajdukovce!

Na svoj 98. rođendan Hajduk je na svečanoj skupštini na Poljudu i formalno preoblikovan iz udruge građana u sportsko dioničko društvo.

Skupštini su prisustvovali ministar Dragan Primorac, veliki dioničari, sadašnji skupštinari, predstavnici navijača i svi koji su sudjelovali u procesu preoblikovanja. Svi prijedlozi koji se tiču novog predsjednika i predstavnika skupštinara su jednoglasno prihvaćeni.

Nakon toga su mjesta simbolično zamijenili Ante Nosić, Vinko Bajrović i Mirko Klarić, koji su uveli Hajduk u proces preoblikovanja, a na njih su sjeli novi predsjednik Mate Peroš, Fredi Fiorentini i Ivan Kuret.


Upućene se zahvale svim dioničarima i svima koji su pomogli u tome da Hajduk ozdravi i stane na noge, a posebne zahvale su upućene ministru Primorcu i njegovim suradnicima koji su izradili zakon koji je omogućio preoblikovanje.

Na kraju su uručeni posebni darovi i priznanja svim sudionicima povijesnog preoblikovanja Hajduka iz udruge u sportsko dioničko društvo, piše DalmacijaNews.

I to je bio onaj službeni dio. U 19.30 slijedi posebna fešta povodom Hajdukovog rođendana u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu.


Na programu je opereta Ive Tijardovića Splitski akvarel, kojoj će nazočiti igrači, stručni stožer, skupštinari, članovi uprave i nadzornog odbora, veterani... svi koji imaju veze s nogometnim ponosom Splita. Karta nema ni za lijek.

Nakon predstave će uslijediti zakuska u predvorju HNK, a u subotu u 16 sati rođendanski gost Hajduka bit će momčad Širokog Brijega.

Post je objavljen 13.02.2009. u 18:31 sati.