Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Novi horizonti plusovanja!

Zamijenjivanje polumokre šnite kruha prijateljima već godinama članovima kolektiva donosi pluseve. Svaki vid solidarnosti od velike je važnosti u ovome kolektivu, slažete li se? Ja da. Stoga ističem da su se danas neki članovi kolektiva isprsili pomažući mi u neobičnoj akciji: danas sam, naime, krajnje drsko i bahato ukrao svoj vlastiti bicikl.

Sinoć je Cice Minus slavila roćkas u KP-u. Sretan rođendan! Ja već duže vrijeme muku mučim s U-Lockom. Tako je bilo i sinoć: bicikla privezana za stup u dvorištu KP-a nije mogla bit oslobođena jer je bila vezana pokvarenim U-Lockom. U pomoć sam zazvao Breka koji je svojim jakim rukama uspio slomiti ključ U-Locka i komad ključa je ostao u njemu. Oh, ne! Sutradan je Brek solidarno ponudio pomoći mi pri obijanju tog lokota, ali nažalost pomoć nije bila moguća, jer nikakav alat, uključujući pincetu, nije uspio odstraniti komad ključa.

Image Hosting by PictureTrail.com
Pogledajte, ovako izgleda slomljeni ključ u U-Locku!

Zatim sam zazvao doktora Ćuskiju, iskusnika, koji je rekao: "Nema druge, o prijatelju, nego da ti to prerežeš. Ne bu ti tu pomogla niti dizalica za auto, o, ne! Zovi Domagoja".

Domagoj je bio na radnome mjestu te mi je, nakon kraćih konzultacija s ekspertom za tehnička pitanja ustupio 3 stvari: a) fleksericu, b) produžni kabel, c) zaštitne naočale. Opskrbljen kvalitetnom opremom, nisam se libio zamoliti konobara KP-a za struju te sam problem riješio u nekoliko sekundi.

Image Hosting by PictureTrail.com
Problem je bio riješen u svega nekoliko sekundi!!! yes

Vidite li kako je lijepo biti član kolektiva? Koliko je lijepo imati prijatelje i koliko je lijepo u ovom tehnokratskom svijetu imati tehničku podršku u vidu savjeta i opreme? Vidite li?

Image Hosting by PictureTrail.com
U-Lock je uništen zauvijek, ali kolektiv je sve jači!

Hvala svim ljudima koji su doveli do nove kategorije plusa: "pomoći prijatelju da ukrade vlastiti bicikl".

Oksimoron

anex:
potaknut ovom oxovom dogodovštinom prilažem ovaj esencijalni video za svakog poštenog kradljivca biceva

ćuskoron





Post je objavljen 13.02.2009. u 16:24 sati.