Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/folklorni

Marketing

Kristina Žderić - slavonska ljepotica

Kristina Žderić iz Nijemaca najljepša je djevojka sa zidnog kalendara "Slavonske ljepotice" za 2009. odabrana na 19. večeri Privlačice "Zimski šokački divani" u subotu u vinkovačkom hotelu "Admiral".
Kristina je kao nagradu na 14. izboru najljepše Slavonke u Nijemce otišla punih ruku: sa srebrnim privjeskom, slikom te sušilicom za rublje, a osvojila je i sedmodnevni boravak za dvije osobe u Biogradu. Lentama su se okitile kao prva pratilja Mateja Šišić iz Tovarnika, koja je dobila butelje vina, sliku i digitalni fotoaparat, te kao druga pratilja Brođanka Maja Zvirotić, koja je osvojila također butelje, sliku, srebrni privjesak i DVD uređaj. Za Miss simpatičnosti izabrana je Mateja Vukovarac, koja je u Oprisavce odnijela mikrovalnu i butelje vina, a nagrađena je i večerom za dvije osobe.
Posebnu pozornost medija i fotoreportera izazvala je Miss fotogeničnosti jer je ta titula dodijeljena upravo zahvaljujući njihovim glasovima i to Ivani Bošnjaković iz Vođinaca, kojoj je Marijan Beljan, član Uprave "Glasa Slavonije", darovao godišnju pretplatu na sva izdanja Glasa Slavonije, a dar "Glasa Slavonije" kao supokrovitelja izbora bilo je i slikanje za naslovnicu idućeg izdanja TV Obzora.
Inače, za titulu najljepše natjecalo se dvanaest djevojaka, koje je za ovogodišnji veliki zidni kalendar "Privlačice" snimio Glasov fotoreporter Gordan Panić. Ovogodišnje su finalistice bile Ivana Bošnjaković (Vođinci), Josipa Marić (Ruščica), Katarina Parašilovac (Gradište), Davorka Mrgud (Baranjsko Petrovo Selo), Kristina Žderić (Nijemci), Maja Zvirotić (Slavonski Brod), Đurđica Plavšić (Bošnjaci), Sanja Totić (Đakovo), Mateja Šišić (Tovarnik), Gordana Bačić (Županja), Mateja Vukovarac (Oprisavci) i Melita Antunović (Ivankovo).
Najboljim gastrostolom proglašen je stol obitelji Miljković, a posebno zanimljiv dio večeri bile su igre za publiku koja se okušala u čobanskom nadigravanju momaka i djevojaka, a izabran je i plesni par večeri, za što su dodijeljene i nagrade. Za dobar se glazbeni ugođaj pobrinula vinkovačka zabavna grupa Licosi te Šima Jovanovac i Bosutski bećari. Svoj štih cijeloj su večeri dali bać' Roka i did' Tunja, a voditeljica programa bila je Biljana Pavlović.

Marijana BAN

GLAS SLAVONIJE

Post je objavljen 13.02.2009. u 13:28 sati.