Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trepni

Marketing

toliko vijesti u jednom danu nismo imali od bog zna kad

Možda se meni samo čini ali vrlo je zanimljivo koliko je vijesti osvanulo nakon Dr. iWo i njegove izjave o 2. mirovinskom stupnju. Govoriti o ekonomskim i politčkom samoubojstvu je nepotrebno, eto jednom su novinar kod nas malo žešće pretresli našeg iWo. Pogledaj mo što nas je odmah nakon suicida, ali i malo prije te objave, dakle jučer.

1. Čudom baš sad je nikadneleteći-prizemni Mig, ne samo poletio negoli probio i zvučni zid. Eto, hrvatsko zrakoplovstvo i zrak skupa u ljubavi. To je bilo naravno radi testiranja naše sigurnosti, jer kud boljeg vremena testirati naše zrakoplovstvo negoli dok nam prijete susjedi. Tko će nas tresnuti, i to u današnje doba. Talijani muku muće s rumunjima, Slovenci se i onak samo morski bore (u onoj disciplini gdje mi nemamo pomorstvo, da da), Mađari koji su umalo bankrotirali u paketu, Srbija koja ni sama nezna što bi plešući svoj politički valz, Crnogorci...ovim ćemo ako išta ih samo probuditi, a Bosna i Herzegovina, tamo nema ni vojnika zajdničkih a kamo li vojske. Eto mi trošimo na benzin, na opremu, te na obuku u prastarim drndalicama dok nam je kriza za vratom. Štedimo kao miš dok lovi sir u mišolovki.

2. Vidi moramo mjenjati Ustav, radi EU. Radi EU, za koji se zalažu sve stranke, u čij ulazak svi žele, i za jedinu promjenu u Ustavu se svi zalažu. Neš problema. To što su Šeks i Kosor u odboru, koga to čudi. Istina, 17 ljudi, mi plačamo 17 ljudi da promjene jednu rečenicu!? Djeca u trećem srednjem bi skupa to brže napravila, pa i lijep crtež sa strane narisala. Istina Bog, ako su na ćelu degustator i ministrica disleksičnog naziva ministarstva, hajde, nek im se malo pomogne.

3. Vidi vidi još jedan fijasko korupcije. Ovaj put smo svi otišli u Dubai, kak su ga nazvali. I što sad, 35 tisuća Eura, toliko je valjda koštao benzin za onaj Mig. A k tome još tek moramo vidjeti kad će u zatvor. Kakva uhićenja, to niš ne znači dok ne zahrđaju u zatvoru. Ali, kako li se molim vas zgodno pojavila ta eksplozivna vijest. Šteta, upravo zbog ove sulude podudarnosti zbivanja s Dr. iWo-m prvi put gubim i ono male nade u napredak pravosuđa. Hajde mislih, to sudovi kasnije ne procesuiraju ali barem ih nalaze i plaše. Ma kakvi, Dr. iWo več ima spisak svih koje i kad će se izvoditi pred Hrvatsko Radio Televizijsko Kazalište. Užas i Sramota!





Post je objavljen 13.02.2009. u 03:13 sati.