Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

12.2.2009. p. Luka Rađa na Novoj TV

Evo, draga Robsesivka me podsjetila da naknadno objavim i ovaj post! A tko mi prvi uspije nabaviti i poslati snimku s Nove TV (i s. Lenki bi bilo drago vidjeti tog "famoznog" p. Luku!) dobit ce neku posebnu nagradu...Sto zeli, neki suvenir iz Ekvadora, neku misijsku pricu ili samo - nase misijske molitve!

SKAC

"Danas u 21:15 upalite NovuTV i pogledajete emisiju Provjereno. U emisiji ce biti priliog o p. Luki Rađi i dobro vam znanom SKACu.
Pozivamo sve SKACove prijatelje i podržavatelje, sve koji nisu imali priliku upoznati p. Luku Rađu, bez kojega ne bi bilo ni našeg SKACa, kao i sve ostale znatiželjnike... upoznajte utemeljitelja SKACa."

Uz tekstove koje p. Luka uspije povremeno sam napisati (ovoga nisam ni vidjela prije : ) :

13.01.2009., utorak

"Vratim se ja u svoje Zagorje i dočekaju mene pristigle Božićne čestitke. Znate onu Drinu koja je otisla u Ekvador. E ona meni pošalje članak iz novina o Ivana Parlov koja je znala navratit na vjeronauk. I tako... Sada je u Tanzaniji. Drina meni pise: 'Ja nisam jedina tvoja misonarka!' Ma počet ću se pravit vaaažan!

- 10:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #
Super su mi misionari. I klerici i laici. Laici u misijama su mi kao duhovni poziv. Trebao bi svaki čovjek kada bi bio u prilici, prije braka ili samostana na duhovne vježbe u misije. Volontirati godinu dana. Nešto kao duhovni vojni rok. Specijalistička obuka za život. Tko ne može, neka volontira negdje bliže. Da ima stan i hranu i živi s ljudima kojima pomaže. Osim onih koji nužno trebaju uzdržavati roditelje ili braću. (merkat 13.01.2009. 15:57)

Post je objavljen 12.02.2009. u 21:17 sati.