Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

Odbojka:Postaviti temelje za novi proboj u vrh!

Image and video hosting by TinyPic
Neuspješna premierligaška 2007./2008. sezona usmjerila je čapljinski odbojkaški kolektiv u ovoj natjecateljskoj godini na stabiliziranje stanja u i oko kluba, kako bi se postavili temelji za budući rad. I u takvoj postavci prioriteta,s konsolidiranjem kluba kao primarno važnom aktivnošću,nije bilo problema s plasmanom u Prvoj ligi FBiH,jer je HOK Čapljina u jesenskom dijelu prvenstva osvojio treće mjesto uz šest pobjeda i tri poraza.
"Kao što smo i ranije najavljivali,najvažnije nam je bilo “primiriti” situaciju nakon jedne šok sezone u Premier ligi,za koju smo bili nespremni.Znali smo da će biti dosta problema,ali je sada najteže razdoblje iza nas" ,kazao je trener Miloš Jelčić.
Već sada,pred start drugog dijela prvenstva,mnogo toga je postavljeno na svoje mjesto.
"Sigurno je da smo izišli iz krize,već smo izmirili sve financijske obveze za natjecanje u drugom dijelu prvenstva,koji očekujemo da ćemo završiti u jednom mirnom tonu.Želimo odigrati pošteno do kraja i pripremiti momčad za iduću sezonu" ,istaknuo je Jelčić.
Ipak u pripremi tima za sljedeću polusezonu trener Čapljine posebnu pozornost ukazuje na slabiju komunikaciju između kluba i roditelja odbojkaša,koji izostaju s treninga.
"Sada ponovno prolazimo kroz te “dječje bolesti”,jer nam se događa da djeca često izostaju s treninga,s obzirom da ih roditelji kažnjavaju zbog ponekad slabijih ocjena u školi.To nam predstavlja ozbiljan problem i morat ćemo ostvariti bolju suradnju između kluba i roditelja" ,napomenuo je Jelčić.
Za što sigurniji put kroz predstojećih devet preostalih kola ekipu je pojačao srednji bloker Miladin Rudan iz premierligaškog Ljubinja,koji je i ranije nastupao za Čapljinu.
"Cilj nam je u prvih nekoliko kola osigurati našu poziciju,odnosno siguran ostanak u ligi,iako je i ovako skoro neupitan,a zatim dati šansu mladim igračima" ,rekao je Miloš Jelčić.
Drugi dio natjecanja u okviru Prve lige FBiH počinje 28.veljače,a Čapljinci će prva dva kola gostovati(Balegovac i Zenica),dok će pred svojom publikom prvi put nastupiti u trećem kolu protiv Mostara.

Post je objavljen 12.02.2009. u 22:09 sati.