Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hidas

Marketing

Kako dobiti 150 kuna u 10 minuta :)

Danas oko podne sam išao đir do grada na kavu, pokraj nekog dućana starija žena mi se tihim glasom obratila, pomislio sam da će me pitati da joj pokažem gdje je neko mjesto ili možda čak pitati koju kunu, približio sam se da je bolje čujem i zamolila me da joj pomognem odnijeti namirnice do stana. Naravno pristao sam, nekoliko minuta pričekao da joj donesu 6 boca mineralne i da plati a zatim uzeo paket i vrećice i zajedno smo otišli do obližnje zgrade i trećeg kata, vrlo polako jer se s velikim naporom kretala. Naravno nisam očekivao ništa za tu malu pripomoć koja se podrazumjeva da svatko napravi, a kad je izvadila novčanik pomislio sam da će mi dati 10, 20 kn za kavu. No dala mi je 150! Najprije sam odbio i rekao da je to previše ali inzistirala je. Onda sam ipak uzeo i zahvalio joj se te smo se oboje zadovoljni razišli. Ipak su ona i muž doktori a ja sam trenutno nezaposlen pa nemam grižnju savjesti što sam prihvatio toliku nagradu za samo 10ak minuta nečeg što je zadovoljstvo napraviti i besplatno. Još kad bi takvih prilika bilo svaki dan dalo bi se savršeno lijepo živjeti.

S druge strane Crkva koja poštenu čovjeku zabranjuje da nedjeljom radi i zaradi za život, prva zapošljava i nedjeljom izrabljuje svoje djelatnice!
Tako npr. zadarski svećenik poznat po bavljenju "egzorcizmom", Bolobanić - traži domaćicu da mu svaki dan, svaku nedjelju, bez slobodnih dana, neprijavljeno, dakle bez zdravstvenog, mirovinskog i radnog staža radi puno radno vrijeme za - 2000 kuna mjesečno!!! burninmad
Također pod uvjetom da "sve što vidi - ne vidi"!!! zaliven eek

A za to vrijeme, ova poznata nam banda lopovska radi novi cirkus; krade nam mirovinu i najavljuje POVEĆANJE bang umjesto više puta unazad ovih 10ak godina najavljivano "SMANJENJE" laze PDVa.
No dobro, valjda nas banda lopovska toliko puno voli da uviđa koliko smo apatični i skloni porobljavanju, pa nas nastoji potaknuti da se počmemo boriti za svoja prava. smijeh

Dok još možemo uživajmo u prirodi, poganim ljepotama i Mashi Scream:

ARKONA - Slavsia, Rus



Post je objavljen 12.02.2009. u 20:12 sati.