Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rihanna-fan

Marketing

>> Hello..Hello

Hey Guys!
Oprostite što se nisam dugo javljala.Već je 2. mjesec.Svima zahvaljujem na komentarima i posjećivanja moga drugog blog : Miss Vanessa.Pa da krenemo.
Jako me začudilo kad sam čula da je Chris uhvaćen i prebio Ri. :O
Htjela sam ga i ja prebiti.Na netu sam našla previše toga o tome,pa ću napisati samo jedno što sam našla.A svi smo mislili da će se ubrzo vjenčati :(....

Rihanna: Chris me htio ubiti!

Navodni fizički obračun mladih ljubavnika poprimio je još dramatičniju stranu nakon što je u medije 'procurilo' da je Rihanna policiji priznala da joj je Brown prijetio smrću.

Rihanna je policiji ispričala kako ju je Brown davio i govorio da će je ubiti, nakon čega je izgubila svijest, tvrdi E! News pozivajući se na izvor blizak istrazi.

Isti je izvor ispričao i ostatak priče – počeli su se svađati nakon odlaska s predgrammyjevskog partyja u subotu kasno navečer.

Kratko nakon ponoći stvari su se zahuktale. Brown je zaustavio srebrni Lamborghini pored ceste, a Rihanna je zgrabila ključeve auta i bacila ih kroz prozor, što je Chrisa dodatno razljutilo.

U bijesu je tražio ključeve, a kako ih nije mogao naći, vratio se do auta i počeo daviti Rihannu, te zaprijetio da će je ubiti.

Sudeći prema izvoru, 20-godišnja pjevačica ispričala je da je tada izgubila svijest, a kada se probudila Chrisa više nije bilo.

Image and video hosting by TinyPic
Internet su preplavile lažne Rihannine fotografije modricama.

O uzrocima tako žučne svađe mladih ljubavnika pojavile su se brojne teorije, a najčešća je ona o ljubomori.

Rihanna je na partyju vidjela Browna kako flertuje s nekom djevojkom, da bi kasnije vidjela i poruku iste djevojke na njegovom mobitelu.

Neki su mediji za to "optužili" pjevačku zvijezdu Leonu Lewis, no ona je to preko glasnogovornika demantirala objasnivši da je na partyju bila s dečkom.

Link:Net.hr

Mislim da je to to.Ali zaslužujete malu nagradu,pošto u ovome postu zasad nema slika,ja ću staviti neki photoshoot :D

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 12.02.2009. u 16:55 sati.