Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

12.02.2009. ...... i kaj se dela prinami v ovu dobu !!!!

Prvo puno ljepih pozdrava iz Buševca a onda o ostalim aktualnostima vezanim uz naš DVD.
Po onom našem već ustaljenom običaju ovo je vrijeme skupština tak da su naši članovi već obavili par izlazaka na njih i to u Mraclin , Letovanić , Hrašće , Kurilovec , Breganu i Bučicu a ovaj vikend nam predstoje još tri ili četiri , al to ni sad tak ni bitno.
Od operativnog dijela naš zapovijednik je obavil prvi pregled i razgovor u MG Rijeka vezan uz novo navalno vozilo koje je izfinanciral grad Vel.Gorica i županija Zagrebačka . Tak smo po sastanku doznali osnovne stvari o vozilu i nadogradnji. Novo vozilo je na MAN- ovom podvozju s spremnikom vode od 3000l i pumpom al bez ostale opreme.
Dobro kak bi se reklo bolje išta nego ništa več ga bumo nekak opremili jer kak se veli svaka vatrogasna kuna vredi duplo ta se bu več nekak.
Od ostaloga u poodmakloj fazi su radovi na sanacij i uređenju vat.doma tak da su do danas majstori sredili komplet novi sanitarni čvor koji se sastoji od WC - a za invalide i za ostale spolove. Kak ovo pišem još se sređuje prostor novog prostora kuhije i poslužnog dijela doma. Kaj još , a da posle ovih majstor imali bumo dva tjedna kaj čistiti i sređivati al bu vredno toga jer grad ni uložil sitnu lovu u to ,cifra se vrti oko tristotinjak tisuća samo za vat.dom a za ostale domove plus još stotinjak tisuća tak da moremo biti zadovoljni s tim.
Kak znate ovo je izborna godina za većinu društava pa je tak i kod nas , za informaciju nebu došlo do nekih velikih promjena jer staro rukovodstvo dobro funkcionira a i sami članovi su zadovoljni ostvarenim.
Skupština nam je 14. ožujka 2009. god. u prostorijama vat.doma Buševec u 19:00h.
Nakon svega kaj sam vam napisal svima šaljem lepi pozdrav iz Buševca i viđamo se !!!

Post je objavljen 12.02.2009. u 15:14 sati.