Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

ODRŽAN 4. PLENUM KLUBOVA 2.HMNL-sjever

----------------- Krapina - Utorak,10.02.09.god. -- od 19,00 - 22,30 h ------------
--- Pod predsjedanjem predsjednika Plenuma Branka Bolanče (MNK"Zagreb 92)
--- Prisutno bilo devet(9) predstavnika klubova: 1.- Petar,2.-Sokoli,3.-Zagreb zapad,4.-Zagreb 92,5.-Fotex,6.- AutoRenault Krešo,7.-ZagrebPuljić,8.-OrkanZagreb i 9.-OVB Alfinanz.
--- Nisu bili prisutni tri predstavnika kluba:1.-Martinovka, 2.- Jastreb i 3.- Zagreb 1 .

Svi klubovi su primili poziv s dnevnim redom putem e-maila od predsjednika Plenuma(B.Bolanča) dan prije održavanja i to u Ponedjeljak 09.02.09. i naš klub odmah je poslao e- mail predsjedniku Plenuma(B.Bolanča), predsjednika Udruženja 2 HMNL (H.Kekez) i svim klubovima (2.HMNL-sjever) da nećemo doći na Plenum jer smo prekasno obavješteni za sjednicu (inače treba sedam (7) dana prije poslat Pozive) a i nema pisanih Izvješća funkcionera lige kako bi se pripremili za sjednicu. Isti dan smo primili e-mail od Povjerenika suđenja M.Dobroviča koji nam je poslao pismeno Izvješće i obavijestio da neće doći na Plenum (kasno primio Poziv a ima dogovorene druge obaveze).

Doznali smo neke pojedinosti o kojima se diskutiralo na Plenuma i neke donešene odluke :
Odluke:
1.- Izglasalo se nepoverenje Disiplinskom sucu Ljubomiru Puljiću i predložen je umjesto njega Zdenko Paltrinieri(iz Zagreba) koji je ove sezone delegat na 2.HMNL-sjever (inače bio je do 2007 god. uži član rukovodstva MNK"Orkan Zagreb" iz Zagreba koji sada igra u 2.HMNL-sjever).
2.- Izglasalo se nepoverenje Povjereniku lige Zoranu Dodigu i predložen je umjesto njega Romeo Čižmešija (iz Zagreba) koji je sada vrši funkciju Dopredsjednika kluba u MNK"Petar" iz Zagreba koji se natjeće u 2.HMNL-sjever. Smatramo da on nemože biti Povjerenik lige jer je dopredsjednik kluba koji se natječe u toj ligi (to je protiv važečih propisa HNS-a). Opet se može dogoditi isto (nepotizam) što i sa predhodnicima (disiplinski sudac i povjerenik lige) koji su bili u rukovodstvu klubova koji se natjeću u toj ligi MNK"Zagreb Puljić" (predsjednik kluba - Puljić) i MNK"Zagreb Zapad"( tajnik kluba - Dodig).
3. Izabrana je Radna grupa od tri člana koji će izraditi Prijedlog Propozicija natjecanja (seniora i mladeži) kao i Pravila Udruženja 2.HMNL . Članovi 1.-Bojan Fosnar (Fotex),2.- Vlatko Brnić (OVB Alfinanz) i 3.- Juraj Fabijanić (Sokoli).


Post je objavljen 11.02.2009. u 12:00 sati.