Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suptilnekontemplacije

Marketing

Dilema

Vezo moja! Zašto te još imam? Toliko si ofucana da si dojadila i bogu i meni! Tvoji ostaci neodoljivo me podsjećaju na jad i bijedu čovječne jedinke koja nikako da nađe odgovor na egzistencijalno pitanje. Zašto je još tu i zašto ja to dopuštam?
Dok kolegica K za promjenu želi malo ljubavi, sve što ja želim je razmijeniti tjelesne tekućine s nekim napaljenim pastuhom. Ne, nisam Samantha, jednostavno sam nedojebana.
Kao što se vidi iz priloženog u monotonoj sam vezi ,punoj problema i sranja ...no ona nekim čudom nikako da se završi. Tražim razloge koji bi me prosvijetlili i usmjerili ka pravom putu. Tražim, pijem, razmišljam i naravno, patim. Ima dana kad mislim da volim i jednog i drugog, da moja ljubav prema dečku raste proporcionalno s ljubavlju (ili napaljenosti) prema ljubavniku. Ima dana kad mislim, odnosno ne osjećam ništa. Kao što pjeva Chris Isaac: '...nobody loves no one...' ili ona druga: '...life will go on, life will go on...'
'Povrijedit ćeš i sebe, i njega i njega'. Sad znam kakav je osjećaj navlačiti nekoga za nos. Nije da priznajem da to radim, jer se ne smatram krivom. Tako su se stvari jednostavno dogodile. To je tako moralo bit. Nisam ništa pametnija otkad ljubujem s drugim. Nisam ni više ni manje uvjerena u smisao svoje veze. Ne volim dečka ni više ni manje, ne sanjam ni o proljeću s novim konjem pod ...mah...K, zar ne vidiš da nam je objema suđeno isto?

Post je objavljen 11.02.2009. u 18:25 sati.