Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Rezultati

U 5 dana 24 ljudi je (ostavilo trag da je) pročitalo post. Rekao sam da bih vjerojatno bio zadovoljan s 30, no ne mogu reć da sam razočaran. Ma na kraju mi je tak bilo svejedno... već sam se drugi dan morao suzdržavati da ne napišem novi post.

Netko ovo ipak čita, to je najvažnije. Ono što mi se sviđa je da ako me čitaju, čitaju me više-manje redovito (tek dvoje, troje od 24 ne). Ipak se ovdje puno stvari prenosi iz posta u post... šteta bi bila da nitko ne poveže sve te sitnice u kakvu takvu veću sliku.

Pobjednica je sž42! Prognozirala je prvo 20, zatim 30! Kako god, i s jednim i s drugim je pobijedila. 30 bodova za nju! Čestitam! (Kako je u ovoj sezoni nekompetitivna, bodovi se prenose u sljedeću.)

Oduševljen sam spremnošću čitateljica na otkrivanje "čarobnih brojki i slova"!
Inače, moram priznat, upravo saznajem da slovo znači veličinu, a broj kao opseg "ispod cica" (ne znam kak se to zove). Mislio sam da je broj veličina, a slovo nekakav oblik košarice (il tak nekaj).
Sve u svemu, u tom pogledu mogu biti vrlo zadovoljan.


Hvala svima na sudjelovanju! Pogotovo hvala čitateljima i čitateljicama (čitačima i čitačicama) iz prikrajka što su mi udovoljili i prekršili običaj nekomentiranja! Super ste!


Ovo je bilo tek toliko da zaključimo temu čitanosti. Možda već sutra novi post: "Imam novi televizor ili Kako sam postao drvodjelja".

Pozdrav!


Post je objavljen 11.02.2009. u 18:43 sati.