Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tininsavrsenblog

Marketing

=)

Evo mene natrag.
Neki od razloga zašto nisam pisala post već dugo jesu obaveze, nedostatak ideja, nikakva inspiracija... hmm... i još poneki, ... ali sad me ulovilo.

Valentinovo.... hmm, čopila ta euforija i mene.cerekcerek
Bit će svega. Puno meni dragih ljudi jedva čeka kad će taj dan pokucati na vrata, da ga mogu s veseljem " ugostiti". I ja se potajno nećemu nadam.rolleyes No ako ništa drugo, ufurat ću se u " atmosferu" Valentinova, zabrijat neki svoj film ( po običaju) i probat se osjećat bar upola odlično kao oni.
Nije stvar u tome da bih ja htjela žarkoo s nekim provesti Valentinovo, jer nije tako, nego nekako, kad sve vrvi o tome, čopi i mene. :)
U prošlom sam postu izjavila kako je po mojim stavovima malo čudno u 4. ili 5. razredu imati curu ili dečka ( ali ono zaozbiljno), pa tako, ne mijenjam svoj stav ili svoja razmišljanja prema tome... :) ;)

Pomoći nekome da skupi hrabrosti napisati ljubavno pismo, ili staviti plišano srce u nečiju torbu, postaviti ružu da viri iz ormarića ispunjuje me u potpunosti. :) Nije da sam ja svoju knjigu sa željama ostavila praznu,... too nikakoo... naravno, u mojim se mislila potajno kriju neke sitne želje i željice koje želim da mi Valentinovo donese u košarici za to jutro.... =)

Ako me pitate, jesam li zadovoljna, sretna...? Odgovaram Vam, jesam. Jedino što mi je potrebo jest odvrtiti malo film unazad, i vidjeti da imam savršenu cerek obitelj koja me podržava i voli, prijatelje koji stvarno zaslužuju tu " titulu", kuću, čistu savjest i mir u sebi, i da živim život koji volim.... to je ono, što je MENI potrebo da se osjećam odlično za Valentinovo ili bilo koji drugi dan. A naravno, to što malo kukaš, malo crkavaš od smijeha, malo si down, malo up.... i tako opet sve u krug... čista normala....

I nemojte mi onda za Valentinovo reći da Vam nitko nije rekao da Vas voliiii, jer ja VAS volim!!

Photobucket

Puno Vas voli T. =) <3



Post je objavljen 11.02.2009. u 09:32 sati.