Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Druga godina bloga, 300-ti post, Svjetski dan bolesnika


Prošlo je naših dvije godine od prvog javljanja na blogu. Zbilo se to eto 03.01.2007. godine.
Ove godine taj datum nismo nešto obilježili zbog one izvanredne situacije kad je Anja bila hospitalizirana u bolnicu. Čekali smo bolji trenutak i poklopilo se eto sa današnjim 300-tim postom. Što zapravo reći o tom malom jubileju? Ne, ne želimo Vas opterećivati sa nekim statistikama koje nisu nimalo važne. Činjenica je ta da smo na ovom blogu doživjeli puno radosti. S Vama smo tugovali i radovali se, plakali i smijali se. Bilo je pregršt lijepih i tek po neka ružna situacija. Bilo je perioda kada smo htjeli odustati no uvijek smo se vračali još jaći i još željniji kako pisanja tako i čitanja Vaših komentara.
Upoznali smo puno prijatelja a s nekima smo danas i veliki kućni prijatelji.
Nažalost nekih starih blogera više nema no dolaze nove snage i novi pogledi na svijet.
U protekle dvije godine bilo je tu šarolikih postova, od politike, zdravstva, nagradnih igara, aukcija, humanitarnih akcija pa sve do životnih situacija kroz koji prolazi naša mala obitelj.
O budućnosti nećemo puno, no možemo reći još jednom svima Vama jedno VELIKO HVALA na velikoj pomoći, na velikoj podršci koju nam pružate od prvog dana i nadamo se da ćemo još puno godina provesti kako na našem tako i na Vašem blogu.

Za kraj današnjeg malog jubileja podsjećamo sve ljude da je danas 11 veljače „Svjetski dan bolesnika“ kojeg je 1992 godine ustanovio Sveti Otac Papa Ivan Pavao II, ne bi li potaknuo sve ljude vjernike katoličke vjeroispovjesti da promisle o svojim mogućnostima pomoći u brizi i njezi.
Zato danas ovaj dan treba dostojanstveno proslavit, da to bude dan koji pokreće ljude u bolje sutra u sigurnije i humanije zajednice. Da bolesni dignu svoj glas, da oni koji brinu o bolesnima da ukažu na probleme sa kojima se susreću,da zdravi pruže ruku solidarnosti, socijaliziraju i brinu se o bolesnima ali da i prvenstveno čuvaju svoje zdravlje.

Do novog javljanja veliki pozdrav wave šalje Vam ekipa male Anje



Post je objavljen 11.02.2009. u 08:00 sati.