Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

BOG JE MRTAV

U toj našoj globalnoj Jarčiji u kojoj je frontalni „neprijatelj“davno nestao, i koja je ostala bez suprotstavljene stojeće oružane sile, ali i dalje ovisna o rađanju novih Gingis-kanova , te poslije najvećih zločinaca čovječanstva Hitlera i Staljina, upravo je u miru rashodovan njihov nasljednik koji je osvajao, palio i klao svoje civilne žrtve: žene, djecu, starce, i to sve do posljednjeg dana svoga „demokratskog“ trona.
Svijet u kojem je trebalo Boga izmisliti, kad ga već nije bilo, isto je tako trebao izmisliti sadašnju svjetsku krizu sustava, i novog Davida koji će se pračkati sa Golijatom.
Obamu koji će zasuti preostalo čovječanstvo novim zabludama i povesti u daljnje ponore palijativnih prčijih staza brdskih strmina suvremenog klasnog sustava.

Bog je mrtav. Mojsiji su istekla sva vremena, kao i njegovoj povlaštenoj naciji, dok se Isusa još uvijek brka sa Don Kihotom, Idiotom i Zaratustrom, tek da se patništvo i dalje množi.
Da se množi neizmjerno, i surovo širi u beskonačnost, jedine garancije opstanku razuzdanih užitaka bića sklonom ovozemaljskom Zvjerinjaku, umjesto potrage za novim stazama prema Čovječanstvu.
Bog Zapada koji se dojio na mlijeku krvave nafte konačno je mrtav, a svjetsko je patništvo njegov pogrebnik……


Post je objavljen 10.02.2009. u 14:47 sati.