Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ODRŽANA SKUPŠTINA DVD ZOLJAN

ZOLJAN

U Zoljanu je održana izborna Skupština DVD-a Zoljan **** Za predsjednika izabran Antun Brož, za dopredsjednika Tomica Stojaković, za zapovjednika Željko Stojaković **** Novoizabrani predsjednik DVD-a Zoljan Antun Brož zahvalio je na povjerenju te izrazio nadu da će uspješan rad DVD-a biti nastavljen i ubuduće.

U Zoljanu je održana izborna Skupština DVD-a Zoljan, na kojoj je za predsjednika izabran Antun Brož, za dopredsjednika Tomica Stojaković, za zapovjednika Željko Stojaković, a za dozapovjednika Zdravko Ocelić. Dužnost tajnika povjerena je Anti Anđeliću. Izabrani su i članovi Upravnog i nadzornog odbora. Podnoseći izvješće o radu u prošloj godini zapovjednik Željko Stojaković, osim provođenja protupožarne preventive i intervencija, istaknuo je tri radne akcije u kojima je uređeno krovište, prostorije društva i okoliš te sudjelovanja na manifestacijama, smotrama i vatrogasnim natjecanjima.

Naglasio je da je Društvo u prošloj godini, zahvaljujući donacijama, nabavilo i dio nove opreme, a s Vatrogasnom zajednicom Našica postignut je dogovor o sufinanciranju liječničkih pregleda za vatrogasce. Zapovjednik Željko Stojaković istaknuo je da su na vatrogasnim natjecanjima postignuti izvrsni uspjesi – nekoliko zlatnih medalja te 5 pehara. Rad DVD-a Zoljan pohvalio je županijski vijećnik Ivica Čeme kojem je, kao predstavniku Hrvatskih šuma, Zahvalnicu za nesebičnu potporu u 2008. godini uručio dosadašnji predsjednik DVD-a Miroslav Čeme. Gradonačelnik Krešimir Žagar i dogradonačelnik Slavko Vukšić pohvalili su rad DVD-a i najavili daljnju potporu. Željko Božić iz Vatrogasne zajednice Našice pohvalio je suradnju, a u ime osječko-baranjskog župana Skupštinu je pozdravio Andrija Andrašek. Novoizabrani predsjednik DVD-a Zoljan Antun Brož zahvalio je na povjerenju te izrazio nadu da će uspješan rad DVD-a biti nastavljen i ubuduće. nasice.org


Post je objavljen 09.02.2009. u 15:00 sati.