Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

IZABRANO NOVO VODSTVO DVD-a DONJA MOTIČINA

DONJA MOTIČINA

U Vatrogasnom domu u Donjoj Motičini, jučer je održana redovna izborno izvještajna skupština DVD-a Donja Motičina.

Izvješće o radu DVD-a u protekloj godini podnijeli su tajnik društva Davor Vrabac i zapovjednik Zlatko Vinković, a ostvareni financijski plan te plan za 2009. godinu podnio je blagajnik DVD-a Bernard Vrabac. Na sjednici je izabrano novo vodstvo društva. Za predsjednika je izabran Boro Peršić, a njegov će zamjenik biti Ivan Varga. Zapovjednik DVD-a je Zlatko Vinković, a zamjenik zapovjednika Ivan Vrabac.

Tajnik društva je Davor Vrabac, a izabrani su I ostali članovi Upravnog te Nadzornog odbora, članovi u Skupštini Vatrogasne zajednice Našice te član u savjetu mladeži Vatrogasne zajednice. Sjednici su bili nazočni gosti: predsjednik Općinskog vijeća Ivica Mihaljević rekao je kako je Općina prepoznala rad Društva što je vidljivo iz samih izvješća o financiranju te se nada da će i u buduće nova vlast na isti način nastaviti raditi. Predsjednik Vatrogasne zajednice Vlatko Gašić istaknuo je da mu je uvijek drago doći u Motičinu jer je ovo jedno od najboljih društava u Zajednici.

Pohvalio je red natjecateljskih ekipa, posebno seniorsku B ekipu koja je na Državnom natjecanju vatrogasaca održanom u Splitu zauzela 16 mjesto. Novom vodstvu poželio je da nastavi istim načinom rada, te im je čestitao na izboru. Nazočni su bili I predstavnici DVD-a Stipanovci, Feričanci, Valenovac, Našice, Oriovac, i Vugrovec Donji kao posebni gosti koji su DVD-u Donja Motičina darovali vatrogasno kombi vozilo, te predstavnici svih udruga i stranaka sa područja općine Donja Motičina. radio Našice


Post je objavljen 09.02.2009. u 14:22 sati.