Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kristinak

Marketing

Živciraju me ljudi koji na kraju naslova stavljaju točku.

Zar i ti sine Brute?

Tako me je danas u rano jutro pozdravila kolegica kad sam već u 7.04h sa punim kolicima izlazila iz K Centra. Naime, postoji jedna interna šala o takozvanim 'trkačima' koji su u niskom startu ispred trgovačkih centara i po 15 minuta prije nego se vrata otvore. A K Centar se otvara u 7.00h. A vani puše vjetar ko mahinit. A pada kiša. A pred K Centrom danas u niskom startu turira barem 50 pemzionera. Razlog su vjerojatno potkošulje i gaće na sniženju za 99 lipa 10 komada. Ili vajling od 20 litara za 19,99. Ili se prodaje bilo kakva druga pizdarija za par kuna devedeset devet.

Iako se i dalje namjeravam sprdati i interno se šaliti na račun sredovječnih trkača i ja sam danas bila jedna od njih (hence the 'Zar i ti sine Brute?'), iako sam ja barem stigla u K Centar nakon otvaranja vrata. Kupila sam Vivaxovo kućno kino i boombox na faking sniženju. Sve zajedno me je izašlo 349,00 (slovima: tristo četrdeset i devet) hrvatskih kuna pa si vi mislite. Ako ništa drugo, ja barem ulazim u niski start sa točno određenim planom i ciljem: ući među prvima, u dva manevra skinuti sa police ono po što sam došla, najkraćim mogućim putem stići do blagajne i platiti još u ranoj fazi dok blagajnice nisu počupale svu kosu i sebi i kupcima.

S obzirom da sam cijelu akciju izvela u tri minute, morate priznati da mi je organizacija na svjetskoj razini, uz minimalnu dozu drame i stresa.

Boombox je dobila Fic za svoj jubilarni 25. rođendan (koji smo slavili čitavi božji vikend), a kućno kino si je Kristina naštelovala na svoj spanking novi komp i u prvih sat vremena na sebe navukla bijes najbližih susjeda. Zaboga, pa ne mogu svi biti pobjednici u ovoj priči. Zaboga.

Plus! Apdejt što se tiče spanking novog kompjutera. Našla sam problem (onaj novi, stari je još uvijek misterija) i ne mogu vjerovati. MAJSTOR U SERVISU MI JE ZABORAVIO PRIKAČITI IDE I NAPONSKI KABEL na obje pržilice. Yebeni IDE kabel je ostao kod njega u servisu. Nije ni čudo što mi komp ne registrira niti jedan optički uređaj kad NIJE FAKING SPOJEN! Prvo sam psovala u subotu, a onda smišljala paklenu kletvu za majstora. Do danas sam se, hvalanapitanju, smirila.

Post je objavljen 09.02.2009. u 15:38 sati.