Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

Jer mi smo savršeni par, to svako dobro znaaaa..LoL!!

Dobro veće, umorni narode. Tj. ne znam za vas znam za sebe. Eto da ja napišem par riječi i na spavanje, al sad za ozbač!!
Kod mene sve pod kontrolom. Zasad. U školi naravno sve ok(zasad) wink Ma trebala bih malo počet učit tak da se ne iznenadim kad me dignu da odgovaram. Tjedan je dosta brzo prošao s obzirom da mi je dragi radio drugu pa smo se jedva jedamput vidjeli do petka navečer. Malo sam odmarala i zabušavala iako sam rekla da je prava prilika da počnem učit. Al jbg, možda se ovaj tjedan šta promjeni. Skupa smo službeno više od mjesec dana sretan ,ok neslužbeno smo 2 mjeseca. Proletilo je, znam da će i dalje letit, ali nije mi žao, pokušavam opušteno sve, uživat, završit školu, a onda na faks (:
Nekako me malo hvata razmišljanje kak bi mi bilo pametnije da nejdem na faks, ali bila bi šteta. Tak da drži me, a i već sto godina planiram na faks tak da to stvarno ne bi bilo u redu prema meni. Moram bar pokušati.
Sinoć je bilo fora u gradu, bili smo u enteru na karaokama. Pjevala sam ko velika eek Onda poslje ošla u disko sa frendicom, dragi osto na još 2,3 bambusa i pjesme smijehMalo plesala malo pila i tak vrijeme brzo prošlo, ko i uvijek.
Seka mi bila na vikend pa smo s njom belu stalno igrali. Mislim da sam ovaj vikend 20ak partija bar odigrala. U petak smo u 9 počeli i do kojih 6, pol sedam kartali (ujutro) onda sam odspavala od 8 ujutro do 12. I danas sam skužila da ću umrijet od nespavanja, pa reko budem kad dođem s kave napisala zadaću i odmah spavat. Ali naravno ovisna sam o ovom internetu da to nije normalno. Onak odem u neki kamp na odvikavanje, tresem se oću fejs oću meejl :P Bolesno!! Ok, malo pretjerujem al ono. Demonstracije. smokin
Da uglavnom idem sad brže bolje u krevet da se mogu probudit sutra za školu, joj prvi sat i ravnateljicu aaaaaaaa cry Kud još spavam onda nju slušat je prava gnjavaža.
Pozdrav i naravno laku noć
Poseban pozdrav nek primi tzv. BAT!! LoL


Tina lvanović - Luda kuća

Luda kuća...
Luda kuća...

Dan i noć, noć i dan
Ovaj grad ne spava
Svaki sat, svaki čas
Nešto se dešava

Brine me svetski trend
Mislim nije okej
Svaki dečko zgodan, lep
Il je zauzet il gej

Biznis iz snova, laka lova
Svi bi da žive na ler
A ja sama u ovoj gužvi
Stvarno nije fer

Ref.
Luda kuća oko mene svuda
Ko, gde, s kim, nema pravila
A ja samo čekam onog pravog
Po kome bih sat svoj navila

Luda kuća oko mene svuda
Sto je šest kombinacija
A ja samo čekam onog pravog
Da mu budem inspiracija

U ljubavi inspiracija...

Dan i noć, noć i dan
Gledam oko sebe svet
Niko krila da mi da
A ja spremna sam na let

Brine me svetski trend
Mislim nije okej
Svaki dečko zgodan, lep
Il je zauzet il gej

Biznis iz snova, laka lova
Svi bi da žive na ler
A ja sama u ovoj gužvi
Stvarno nije fer



Preubersupačdupač pjesmathumbup

zwani.com myspace graphic comments

(:

Post je objavljen 08.02.2009. u 21:46 sati.