Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mypurplefairytale

Marketing

** Znaj da bit ću tu** (samo za moju ljubav) =)))

U tebi sam vidjela nadu, ljubav, snagu, želju za uspjehom.. u tebi sam vidjela iskrenog prijatelja kojeg sam mogla primiti za ruku i trčati po kiši i smijati se glasno glasno.
sjećam se kada sam došla u 2 razz i kada te razrednica stavila u prvu klupu u mom redu, i kako si bio ljut što moraš tamo sjediti, pa kada sam ti ja bacila papirić i napisala da će ti ovdje biti sasvim dobro,a ti si se samo počeo smijati onim svojim prekrasnim i zaraznim smijehom. sječam se tjelesnog i kada si me «zlostavljao» u wc-u i kada sam ja vrištala da me pustiš, a ti to nisi htio.. sječam se kada smo trčali na tramvaj, pa kada nam je zatvorio vrata pred nosom, pa si ti počeo psovati, a ja sam počela pjevati: nije lako bubamarcu zum zum zum. =) i onda se sve pretvorilo u glasan smijeh. sječam se kada smo markirali dva sata, pa kada smo sreli moju mamu u tramvaju, pa kada sam ja bježala po cijelom tramvaju samo da me ne vidi, a ti si vikao: anaa mariiić vračaaj seee. kao da si znao da mi je mama u tramvaju. =) sječam se kada mi nije bilo jasno zašto se ti uvijek smiješ na povijesti, pa kada si mi jedan dan rekao: molim te samo gledaj njezine face, za to se živi.. i kada je došla povijest, pa kada smo se oboje smijali kao manijaci, pa nas je na kraju izbacila i kada smo dobili neopravdani. ali nije mi bilo žao.
u tebi sam uvijek mogla naći neku utjehu. u tebi sam uvijek mogla vidjeti potpuru i ljubav. i stvarno sam bila ponosna što imam takvog prijatelja kao što si ti. ti si bio jedini koji bi me nazvao navečer i zaželio Laku noch.. ti si bio jedini koji bi čim bi se ujutro probudio meni zaželio Dobro jutro. ti si bio jedini koji bi me nazvao i smijao mi se u slušalicu bez razloga. tebe sam mogla nazvati usred noći i plakat ti se ili ti se pak smijati, i znala bi da ti ne smetam i da ćeš me saslušati.sve je nekako bilo lijepo i nestvarno. život mi se činio puno ljepšim..
sada je to sve nestalo.. sada više nema poruke navečer u kojoj piše: Laku noch malena. sada više nema poruke ujutro u kojoj piše: želim ti dobro jutro i nadam se da si ga dočekala sa smješkom. sada više nema naših trčanja po hodnicima i vrištanja i glasnog smijanja. sada te više neću gađati gumicama. sada ti više neću krasti kemijske i smijat se dok ti zbunjeno prekopavaš torbu. sada te više neću čekati ispred škole da me odneseš gore do učionice. sada više nema: Ana i Benko.. nema više toga. klupe će postati prazne i prljave bez naših potpisa i bez mojih pjesmica. sve je izgubilo sjaj kada si me ti napustio.
jedna poruka i sve je palo u vodu. nikada nisam mislila da će jedna poruka moći uništiti ovo prijateljstvo. mislila sam da je naše prijateljstvo jače od svega, ali očito nije. očito sam se prevarila u vezi tebe.očito mi nisi bio potpora, očito ti nije bilo drago što sam ja stvarno sretna u vezi (čitai braku =) ), očito ti je sve to bila gnjavaža sa moje strane.. i žao mi je zbog toga Benko. jer nisam te htjela daviti. stvarno sam mislila da ti je stalo. barem malo, jer meni je do tebe bilo užasno puno stalo. sada više ne znam dal mi je stalo, jer sve si uspio uništit.. sve.. =(( za tebe sam mislila da si drugačiji.. jer znao si mi usred sata poslat poruku na papiriću da me voliš i da ti je stalo do mene. i ne znam više dali si to stvarno mislio,ili ti je u tom trenutku bilo dosadno, pa si mi išao nešto takvo slati. stvarno ne znam. znam samo da sam ti tada vjerovala i stvarno sam mislila kako je to istina što govoriš.. ali naivna sam. jesam. i žao mi je zbog toga, jer uvijek se zbog toga opečem.
ali neću plakati. nemam zašto. jer, njemu sam bila spremna sve dati, bila sam spremna ruku u vatru za njega dati, ali nije znao to cijeniti. i neču plakati za nekim, tko nebi plakao za mene. a sada sam poprilično sigurna da on nikada nebi pustio ni jednu suzu za mene. mama mi je rekla kako nikada ne smijem izgubiti svoje ja, jer to je najgore što se ikada može dogoditi. i ima pravo. neću mu dopustiti da me uništi. neću dopustiti da zbog njega klizne suza niz moje lice. jer nije vrijedan toga. prije par dana sam mislila kako je svega toga vrijedan, ali sada shvaćam da nije.
i za kraj samo ću mu poručiti ovo: ne ljutim se na tebe, niti ću se ikada ljutiti. samo sam užasno razočarana tobom, i nisam nikada mislila da bi mi nešto takvo mogao napraviti, da bi mi nešto takvo mogao uopće reći. i nećeš me više vidjeti tužnu. nećeš me više vidjeti kako plačem. nećeš. i sretno ti bilo dalje.

dosta o njemu.. ovo je kraj.. =)

dalje.. hm.. ja sam inače jako sretna. jesam jesam. =) sretno sam udana i živim za 11.4 kada ću vidjeti majne ljubav.. uff. =)) kada će više taj 11.4. i onda ljetoo.. aimee 2 mj ćemo biti skupa.. pa kuš bolje.. =))..
i moram poručiti nešto mojoj ljubavi.. pa ovako.. za početak oću da znaš da te volim najviše na svijetu, ma obožavam te jbtt. =) ali mislim da to već znaš nakon 6 mj veze.. i par mj braka. =) i oću da znaš da ću UVIJEK ali ama baš UVIJEK biti uz tebe i da ću ti uvijek nastojat biti podrška i utjeha. oču da ti i ja jednog dana postanem ono što je meni Benko bio. oću da me i ti nazoveš u bilo koje doba dana i noći i da budeš sigurna da ću te saslušati i pomoći koliko god ću to moći. oću da i u meni vidiš ljubav koju ti na sve moguće načine pokušavam pokazati, i oču da i u meni vidiš da sam ti u svemu potpora i da mi značiš puno više od bilo koga ovdje u Zagrebu. i znam da sam ponekad bila grozna prema tebi, i da sam te možda u nekim situacijama povrijedila i razočarala, ali vjeruj mi, nisam htjela, jer volim te beskrajno puno i sve sam za tebe spremna dati. i za tebe sam sigurna da nećeš izigrati moju ljubav.
nešto ovakvo se ne događa svaki dan. nikada nisam bila ovoliko zaljubljena, nikada mi do nekoga nije bilo ovoliko stalo, al on je vrijedan svega toga. =) ići ćemo u Californiu (samo za njega) i udat ću se za njega službeno. a tada.. tada nas ništa neće rastaviti.. ni sada nas ništa ne može rastaviti, ali onda ćemo stalno biti skupa. svaku sec ćemo koristiti onako kako samo mi znamo, na nama poseban način. =) volim te ljubavi moja najviše na svijetu i znaj da ću uvijek biti uz tebe i da mi se uvijek možeš javit i plakat se ili se smijati u slušalicu. znaj da ćeš od mene uvijek dobiti utjehu i potporu. =). obožavam tee =))

sutra iđem u bolnicu. kmeeč.. =(( nebih. strah me, ali uspijet ću jer znam da je moja ljubav sa mnom u mislima i da me čuva. =)
i onda u utorak u staru rutinu. u utorak opet svađe sa Paulom. uff.. sa neke strane mi je falilo naše svađanje i deranje. xd. tj. ja sam se derala ona je samo šutila i trpila. xd..

eto to bi bilo to za sada. =).. ja vam se javim.. ahm ne znam kada. ako ne prije, onda vam se javim prije nego odem na more =) uživajte svi. pazite se, ljubite se,i budite sretni. nemojte izdati prijatelje, nego ih čuvajte najbolje što znati, i vrijeme nemojte trošiti na budale. eh.. =)
kissach svima keljim.. (osim tebi i tebi.) i volim vas sve mucho mucho (osim tebe i tebe)
ljubavi tebe ofc volim najviše na svijetu.. mwaaaa =)

Post je objavljen 08.02.2009. u 17:49 sati.