Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tatjanaholjevac

Marketing

Izlazak na iizbore i naši mediji...

Vjerovali ili ne, saznajem o sebi stvari koje ni sama nisam znala. Tako sam najprije preko jedne lokalne TV, a potom iz jedne jako tiražne novine saznala kako sam potpisala predizborni pakt sa SDP-om, da ću biti na njihovoj listi, a zauzvrat gradonačelnik Bandić obećao mi je samo mjesto predsjednice Gradske skupštine. Nitko me nije pitao da potvrdim ili demantiram ove "informacije" iako je opće poznato da me je lako dobiti na telefon ili mobitel.

Nakon toga opet jedna jako tiražna novina objavila je informaciju kako sam ušla u nekakvu "antibandićevsku koaliciju" u kojoj su još HDZ, HSLS,HNS, HSS...Ponovo me nitko ništa nije pitao, a cijela ta konstrukcija izvedena je samo na osnovi toga što sam bila na konvenciji gradske organizacije HSS-a, tamo rekla par riječi i potom sjedila za istim stolom sa Jasenom Mesićem i Darinkom Kosorom. Ali za tim istim stolom sjedio je i Milan Bandić, i što sad, je li i on u „antibandićevskoj koaliciji“. Bilo je toga još u ovom stilu, a najnoviji je biser objavio jedan tjednik koji se pozivao na istraživanje javnog mišljenja koje je, kako kažu povjerljivi izvori, provedeno po narudžbi HNS-a i SNL-a, to jest Liste Tatjane Holjevac. Saznala sam tako da postoji neko istraživanje o kojem nemam pojma, a ja ga naručila!

Probni baloni, samo ne znam čiji, tko ih proizvodi? Sami mediji ili dobivaju naputke :-) ? Predizborna kampanja je, očito, započela. Eto, onda mogu reći da ću na izbore i to svojim putem, SAMOSTALNO, s nezavisnom listom Tatjane Holjevac

Vaša Tatjana


Post je objavljen 07.02.2009. u 18:18 sati.