Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

Multipraktik žene

Obožajen blogerske susrete jer na svakom nešto pametno naučin.

Sinoć smo se mi žemske iz blogosfere materijalizirale u jednoj pizzeriji i nakon šta smo, ženstveno kako to samo mi znamo, smazale Jumbo-Mega-Ultra-Super pizzu, te srknile par pivuša, mogle smo prić na temu koja nas ženske oduvik veže i spaja, daklem na muške.

Kako uvatit, te potom i sačuvat na neko vrime mužjakića, kojin i kakvin ubojitin metodama i sredstvima ga omađijat da ne vidi šta ne triba vidit, a pogotovo kako ga natirat da vidi ono šta u stvari uopće ne postoji, eto, to je bila tema.


Između brojnih konstruktivnih prijedloga, iskustava i savjeta izdvajam sljedeći:

BRIJANJE- svaka žena, ako je imalo iskrena, a nijedna nije kad je ova tema u pitanju, no zanemarimo, dakle, ako je iskrena ka šta nije, priznat će da po stanju dlakavosti pojedinih njenih dijelova tijela možete procijenit njeno trenutno stanje i imanje sa muškima.

Da pojednostavim: Ako je žena trenutno u vezi, propisno je nedlakava na svim mistima od kojih se to i očekuje.

Jest da je Bog to očito bija drugačije zamislija, ali on ionako pojma nema o trendovima, jer da ima već bi se odavno bija malo konkretnije ukaza recimo na nekom fejzbuku i osnova svoju grupu ka svaki normalan čovik.

Dalje: ako žena trenutno nije u vezi, onda ona malo odmori od uklanjanja dlaka i dlačica jer je to u svojoj biti jedan bolan i mazohistički proces kojeg je recimo meni osobno puna kapa.

Još dalje: kako se ljubav uvik dešava nenadano, sporadična dlakavost može upropastit tek propupalu vezu, iz čega proizlazi da se žena ne more malo opustit i odlakavit čak i kad nema nikoga ko bi se nad njenom dlakavošću zgrozija.

Također, postoje muškarci koji baš vole prirodnu žensku dlakavost. O, da, virovali ili ne.

I sad, kako mi moremo znat unaprid na kakvog smo tipa naišle?

Zaključak kojeg je donila jedna blogerica kojoj ćemo bit vječno zahvalne jer nam je temeljito olakšala živote: brijanje područja nogu treba se vršiti na sljedeći način:

Obrijati područje od gležnja do malo iznad kolina. Područje iznad kolina pa do...intimnijih zona ne brijati. Tako da pola noge bude obrijano a pola čupavo.

Na prvi sastanak dođeš naravno u suknji, ležerno pribaciš nogicu priko nogice omogućujući muškome pogled na tvoje divne glatke listove. U slučaju uočavanja mrštenja muškarčevih obrva, podhitno suknju povući slučajno još malo prema gore i pokazat mu onaj dlakavi dio noge. Neka čovik vidi da po potribi moš bit i dlakava i nedlakava.

Drugim ričima, možemo imat noge, i sve ostalo, za svačiji ukus, i bit multipraktik žene, samo je potribno malo domišljatosti i volje.

I pokoja pivica, khm.

Nastavak slijedi.


Post je objavljen 07.02.2009. u 16:17 sati.