Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Jednu seriju prekinuli, nadajmo se, u drugu ušli



MNK Potpićan 98 svladao je momčad Mejaša rezultatom 2:0 golovima Alena Lalića i Patrika Drndića. Mejaši su se pokazali kao ozbiljna momčad kojoj je nedostajalo malo sreće ali i još koja zamjena (došli samo s 8 igrača, a i nisu svi nastupili) da bi polučili uspjeh.

Utakmica je počela oprezno s obje strane, s time da su Potpićanci više željeli vodstvo, a Mejaši se više orijentirali na obranu svog gola. Valjda da bi zadržali loptu u nogama i time spriječili šansu da Potpićanci konstatno ugrožavaju gol gostiju u 6. i 11. minuti uvodili su golmana i to po minut-dva i tako spriječili domaćina da smireno organizira svoje napade. No, ipak u 9.minuti veliko pojačanje Potpićanaca Marko Šimurina prijeti desnicom a snažan šut odsjeda na vratnici. Nakon nesporazuma gostujuće obrane, u 12. Lalić pogađa gredu, da bi u sljedećem napadu opet Lalić zaprijetio a Tokić otklonio opasnost. Tada kreće smirivanje domaćih napada zbog čega gledatelji ne dolaze u priliku da plješću do 19.minute kada Šimurina "niže" dvojicu i puca ljevom nogom a istom nogom udarac brani sigurni Tokić.
Prvo uzbuđenje u drugom poluvremenu donio je Fatos Hoxha nakon udarca s 8 metara malo iskosa a lopta prolazi tik pokraj desne golmanove vratnice. Dvadeset deveta minuta donosi vodstvo domaćih. Popularni "Lala" ubacuje loptu u mrežu nakon asista Hoxhe kojem je sve pripremio Dalibor Radusin. Reklo bi se Radusin "arhitekt", Hoxha asistent, Lalić strijelac i 1:0. Minutu kasnije Ramadža pogađa stativu Funčićevih vratiju pa na semaforu ostaje +1 za domaćina. Gosti u 35. ponovo uvode golman-igrača da bi utakmicu riješio Patrik Drndić odmjerenim udarcem na asist Lalića nakon kornera za konačnih 2:0.

MNK Potpićan 98 :

Funčić, Didović
Martedić, Bojkić, P. i K. Drndić, Novoselac, Lalić, Nurkić, Radusin, Hoxha, Šimurina

MNK Mejaši:
Tokić, Znaor
Jakić, Jelić, Vujević, Čubelić, Žarković, Smoljo, Ramadža, Cotić

Igrač utakmice : Alen Lalić (MNK Potpićan 98)





Post je objavljen 07.02.2009. u 11:48 sati.