Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kristinak

Marketing

Podzemne faking vode

Dakle. Dosadilo mi je mrdati po kompu svaki drugi dan jerbo neki jarac smeta mišu i uporno ga smrzava pa sam ja svoje spanking novo računalo napokon odvezla u Vemil.

Tamo ga je čiko otvorio i ustanovio da je sve po propisu. Nazvao me i rekao, Gospodična, meni sve radi. Ja rekoh, Dajte ga malo piknite, možda se bude naljutio na vas kao što se ljuti na mene pa vam izveo pizdariju kao što ju izvodi meni svako malo. Kaže on, Je, ja ga pikam, ali on prede ko mačkica. Ma jeli bogarati? I tako ja njemu kažem neka on njega nastavi pikati, možebitno kompu dosadi pikanje pa odluči pokazati svoju pravu prirodu. Ali figa! Komp radi i prede i ne pravi probleme kao da je prošao sensitivity traininig, yebem ga ja.

I tako, nakon tri dana bez kompjutera, već luda od krize jer sam komp na servis odvezla i odrekla se Neta i svega cold turkey (bogu hvala na Yvonne Stra-... umm... svih 13 epizoda serije Chuck pjeva koje posjedujem i koje su me držale da ne poludim), evo mene i njega nazad. Moj navodno sasvim ispravni kompjuter je došao doma i već mi je uvalio kajlu. Kao da je znao. Kao da sam ja najveći svjetski pehist i moron i ovakve se stvari samo meni događaju.

Post je objavljen 06.02.2009. u 15:34 sati.