Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luciddreamer

Marketing

have you ever fell in love with a song...

smrznute maline. ne to nije pjesma . to su smrznute maline.
pjesmi ima nekoliko. kao npr : "..." od Siddharte, "EMBH" i "Nights underneath your Window" od Debelog precjednika, "Chloroform Perfume" , "Kansas City 90210" "Autumn's Monologue", "The Fiction we live", "Pioneers" od From Autumn to Ashes, "Chapter IV" od Estatic Fear-a, "Break the Silence", "Reconsidering the Inevitable" "Princess Lightning" od This day will burn-a, "Wisdom and a Cage", "Perennial Sophia", "Summer Night City", "Lemuria", "Ginnungagap" od Theriona...ima ih jos ali ovo su neke od najdrazih mi pjesama trenutno i inace vec dulje vrijeme.
enivej...opet cu postati emo.ali ne onaj tipicni emo . recimo happy emo.naime.konacno izadjoh iz te neke debilne ljuske i sada sam to ja. kad mi je smijesno i kad sam sretna smijem se, kad sam tuzna placem. kada ne osjecam nista onda cu se tako i ponasam. mogu naravno jos i dat svoj stav prema mnogima koji se prave da su nesto sto nisu. mogu rec da odjebu od mene ali necu jerbo nisam takva.jebiga osjecajna sam. nadasve. take it or leave it.
i za kraj pouka : ne posudjujte stvari do kojih vam je stalo. nikome. to nije dobro. budite skrti i sacuvajte ono sto je vase. ako nekog bas toliko zanimaju razlozi nek me pita uzivo ili na msnu da sad ne pisem tu.

listen: Mother Earth by Within Temptation

sayonara

Post je objavljen 05.02.2009. u 19:44 sati.