Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VLASTITIM SREDSTVIMA KUPLJENO TERENSKO ZAPOVJEDNO VOZILO LAND ROVER

MIHOVLJAN

Godišnja izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mihovljan nije donijela promjene u vodstvu Društva – predsjednik je i dalje Franjo Pavlek, a njegov zamjenik Mijo Ljubek. Funkciju zapovjednika i dalje će obnašati Marijan Rafaj, zamjenik mu je Mario Ljubek; tajnik DVD-a je Davor Rafaj i blagajnik Stjepan Martinjak.

Mihovljanski vatrogasci na skupštini su se osvrnuli i na rad u prošloj godini kada su ukupno imali 8 intervencija – 4 gašenja požara na otvorenom, 2 na građevinama i dvije tehničke intervencije. Dva su vatrogasca završila tečaj za rukovanje uređajima za dišne organe, vlastitim sredstvima nabavljeno je terensko zapovjedno vozilo Landrover i dio opreme za ostatak voznog parka, a mihovljančani su pomogli i kolegama iz Donje Batine donacijom svog starog kombi vozila.

U ovoj godini planiraju se iste i slične aktivnosti, odnosno i dalje će se u DVD-u Mihovljan raditi na vatrogasnoj preventivi, nabavi opreme i edukaciji članova kako bi bili što spremniji u obavljanju svojih dobrovoljnih zadataka. radio Zlatar



Post je objavljen 05.02.2009. u 17:50 sati.