Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

Turnir u Somboru - Srbija !

Image Hosted by ImageShack.us
Pozdrav ljubiteljima stonog fudbala u Hrvatskoj iz Sombora.
Vec neko vreme pratim vas blog i dopada mi se.
Posto delimo zajednicko interesovanje za ovaj sport,pozvao bih vas na turnir koji organizujemo 15.02.2009. u Somboru. U attachmentu je plakat i kontakt telefoni,a vise informacija mozete dobiti i na Facebooku u nasoj grupi "Klub Stonog Fudbala Fair Play" (ime ce biti promenjeno u KSF Magnifico Fair Play,kao sto vec stoji na plakatu). Klub nam je jos u formiranju, ali imamo nekoliko clanova sa zavidnim iskustvom u organizovanju turnira. Takodje na www.cafedesol.org mozete pogledati i neke od fotografija sa proslogodisnjeg turnira.
Naravno mozete se obratiti i meni licno preko ove e-mail adrese( milos_elek@yahoo.com ) .

Turnir ce se igrati na "FA-BI" stolovima i na jednom "Robertu",na kom inace igramo. Kotizacija ce iznositi 1000 din (oko 100 kn) po ekipi. Za prvo mesto je obezbedjen i lep pehar,a nagradni fond ce se uvecati,ako uspemo da obezbedimo spnzore za turnir. Sve uplate, po odbitku troskova ce ici u nagradni fond,a u cenu kotizacije su uracunata i dva pica. Organizovacemo i simbolicnu zakusku. Za vreme trajanja turnira bice obezbedjena i kvalitetna DJ podrska.

Na turniru je, do sada, ucesce,osim veceg broja domacih,potvrdilo i nekoliko ekipa iz Panceva i iz Novog Sada,tako da bi konkurencija trebalo da bude dosta jaka. Ocekujemo dobro druzenje,sportsko nadmetanje i naravno dobru zabavu!

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 05.02.2009. u 15:28 sati.