Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kikicarodjkica

Marketing

Bijesna... uh što sam bjesna!!!

Ok... Idemo ovako.... Iako sam sinoć znala točno šta ću danas pisati.. došlo je do malih promijena.. sasvim malih, ali nama ovdije vrlo bitnih!!!!

Ta promjena je ova....

DRAGI EURO... OD SRCA TI HVALA NA 58 MJESECI SMIJEHA, VESELJA I SREĆE KOJE SMO DOBITI KOD TEBE! HVALA NA SVAKOM VICU, SVAKOJ FOTKI I SVAKOJ UPALI MIŠIĆA OD SMIJEHA!!! VOLI TE TVOJA KIKICA!!!!



A sada....
Molim sve one koji su mlađi od 18 da dalje ne čitaju jer ostatak teksta će biti "obogaćen" šarolikošću hrvatskoga jezika!!!!

Za početak - jebem ja samu sebe, glupu, mutavu i jednostavno nepopravljivu!!!!


Ne sijećam se dali sam prije godiinu dana pisala kada me je prijatelj zamolio da njegovoj novoj curi sredim jedan posao ili nisam! Ako i nisam... evo sada ću
Uglavnom... moj dobar prijatelj me zamoli za uslugu, a s obzirom na to da sma bila u mogućnosti ja mu to naravno i učinim! Njegova cura je radila u jednoj firmi za plaću od 1900,00kn... ja joj uspijem srediti posao za (u to vrijeme) plaću veću za samo 100,00 kn.... odemo na kavu, ja curi pričam o tome poslu i sl. a ona tako bezvoljno sijedi i vidim ja da to nju baš i ne jebe previše.... nakon što sam ja sve ispičala o poslu maca krene meni držati predavanje kako se ja smijem, odnosno kako se uopće nesmije družiti s njenim dragim! Jer zamislite, oni će se ove godine zaručiti a on ima PRIJATELJICU!!!! Ona u muško ženska prijateljstva nevjeruje i to je to!!!! Održala je ona meni tako predavanje i otišla doma pohvaliti se njemu kakav je uspiejh napravila!! Naravno, on odmah zove i počne ju izvlačiti!!! Ok... ma jebe mi se.... ako sam rekla da ću joj pomoći onda ću joj pomoći!! Koja sam ja glupača, majko mila!!!!
Uglavnom, kako sma joj obećala da ja njega neću više zvati i da se više nećemo toliko viđati, ja sam svoje obećanje i održala, mada se on tome strogo protivio!!! Naravno.. iza toga smo se čuli svega par puta....
iza toga se desilo još i to da on meni jednostavno nije imao potrebu javiti za jedan tečaj na koji sam tjela ići, i onda smo se malo zakačili, ali poanta je bila kako sam se JA promijenila i kako sam ja skroz druga osoba!!! Naravno, uvijek sam ja kriva za sve i uvijek sma ja nešto zajebala!!
A šta sma ja trebala? Moljakati ga i plaziti po njemu da mi javi kada je tečaj, a dobila sam strogu zabranu od kučke kojoj se uselio u kuću da nesmijem komunicirati s njim!!!!! Ok.. ipak malo smijem!!! HA! A osim toga svaki put kada bi se našli u nekom društvu i kada bi se poteglo pitanje oko tog tečaja obećavao je da će se javiti!
I da, osim toga sam saznala za neke priče koje je širio o meni!! O pička li mu maternina nepismena!!!! Šta je mislio da to neće doći do mene!!!!! A da nespominjem informaciju da je seljančurina plaća od početne razlike od 100,00 kn skočila na 1100,00kn!!!
Jebem li im mater nezahvalnu!!!!
Uglavnom... moram se sada malo smiriti... bilo, prošlo i ostaje nada da sma nešto naučila iz toga!!!

Mo`š si mislit!!! Pa ja sam jebeno nepopravljiva!!!

Ide priča druga... identičnoga sadržaja, ali novijeg datuma!!!

Nekako prije Božića sijedim sa kolegicom i priča mi kako je diplomirala, a konobari i nikako nemože naći posao u struci!! Pola stalnih gostiju u njenom bircu su naši kolege i svi rade na jebačkim mjestima i da hoće sigurno bi ju mogli ubaciti negdije!! Kažem ja njoj kako ću se raspitati kod nas dali ima negdje potražnje!!!!
Znamo se od prve godine faksa, dosta ispita smo zajedno učile i polagale.... A jebat ga... znamo se i draga mi je!
Naravno, ja se nađem s jednom osobom i pitam ga! Ispričam situaciju, i odmah se vadi mobitel i zove jedan čovijek!!! Fantazija!! Taman se traži jedna osoba!!!
Bilo je pitanje smao jednog ispita, tj. dali je ona to polagala ili nije... provijerim i sve odgovara!!!
Stvar sređena... 99% da ima posao!!!... sada je samo pitanje dana kada će se ona i ta osoba (budući šef) naći na razgovoru!!!!

Od toga je prošlo točno 15 dana!!!!
Jučer pilam ja opet tog čovijeka i pitam dali se čuo sa tim gospodinom, vamo tamo... na kraju sam čovjeka zvala u 21.00 sat i pilala.... Nazovem i nju da joj kažem da ćemo se u subotu naći svi zajedno da se oni vide i dogovore, da joj se detaljno objasni koja vrsta posla je, koji bi bili njezini zadaci i sl.... a ona rafal na mene- kako je to neozbiljno, kako joj može sada javiti, pa nemože ona njega toliko čekati, pa ovo pa ono!!!!! O pička li ti materina!!!! On je u potpunosti NEOZBILJAN????? MOLIM??????
Ali da bude stavr još gora, ja cijelo vrijeme s njom lijepo, planiram kako da uskladimo te njezine obaveze, da se nađu, da razgovaraju.. ali ne... maca i dalje udara po meni i njima!!!!

NA kraju kada mi jer ekla da ja dam njezin broj tome čovijeku da on nju nazove da se ja više nepetljam s tim,i još uz to dodala napomenu "ako ti to hoćeš napraviti!!!!!" e onda sam zamračila!!
Pa jebem ti majku!! Ja trošim svoje vrijeme, svoj mobitel, imala sam jednu priliku kod tog čovijek za posao i ja idem ubaciti nju, a mogla sam ladno to čuvati za sebe, i sada mi još da takvu izjavu!!
Ispalila sam do daske i samo ju ladno pitala kako mi može tako nešto reći? Šta misli, da se ja zajebavam s njom i gnjavim ljude okolo ako joj nemislim naći posao? Pa da nisam htjela pomoći, rekla bi ti da ću se raspitati i sjedila bi prekrštenih ruku!!!!!
E onda je malo snizila ton i rekla samo - pa ja sam mislila da ti više nećeš ni nazvati u vezi toga!!!

O jebem li joj ja tu pamet oštećenu od blajha!! Plava koza glupa!!!! Pička li joj materina!!!!

MA šta njoj!! Trebam jebat samu sebe ovako glupu!!! NIje mi bio dosta prvi slučaj... neeeeeeeeeeee... nisam mogla nešto naučiti iz toga!! Ali neeeeeeeee.... ja moram i dalje kao konj.... Koji sam ja kreten glupi nepopravljivi!!!!

Sada se razmišljam šta da napravim!! Jer... sada bi ja trebala opet zvati čovjeka i gnjaviti ga sa brojevima tel.... Nisam pametna!!!

O jebem li joj izkjavu- kako su neozbiljni!!! Kako mi sada mogu javiti!!! Pa pička ti materina!!! Kao konj sam umorna... Od petka sam od pola 7 ujutro, pa navečer u 9 na nogama... tj tek onda dolazim doma... i ona meni kako je to neozbiljno!! A ja čovjeka zovem i ometam u 9 navečer radi nje!! Uh... pa jebo te... nisam znala da se snjom treba dogovarati kao sa Mesićem i Ivom za sastanak! PA kada je ona toliko ozbiljna, gdje joj je jebena tajnica d ase naručim kod nje i dogovorim slobodan termin!!!
Jebo nju ljepo onaj njen šolja koji joj je uz hidrogen do kraja mozak isprao!!!!!

Sada sam baš bjesna!!!!!

Šta da radim?
Da ju steram u kurac- kasno je.. to sam trebala sinoć napraviti za vrijeme njezine predstave....
Da nastavim dalje sa dogovorima- a zašto bi?
Eh... tako bi rado da znam nekoga sa njezinog smijera tko je diplomirao i još je u kontaktu s njom da njega preporučim a ne nju!!!

A jebat ga....

Znam ja kako to ide kod mene... za sve ovo sada što sam napisala- vratit će mi se!! Meni život nikada dužan nije ostao...... Sjebat će mene netko samo zato što sam pomislila da ja sjebem nju!!!
To tako ide... i kad sam zaslužila i kada nisma....





Post je objavljen 05.02.2009. u 09:10 sati.