Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slagerpevac

Marketing

Ispravak krivog navoda (Let 3): Slovenci su pizde a Hrvati pičke.

Tvrdnju u naslovu ću obrazložiti objašnjenjem pojmova pizda i pička.
Svi mi znamo da se imenice pizda i pička odnose na ženski spolni organ ali kad ih upotrebljavamo u kontekstu karakternih osobina onda ta dva pojma poprimaju sasvim druga značenja, naime pizda je osoba koja je pokvarena, oportuna i jadna u svojoj zlobi dok je pička kukavna isto tako jadna ali jadna zbog svoje kukavne prirode i nemoći da ovlada sa svojom sudbinom jer se pička da jebat' od svakog.
To da su Slovenci pizde je dobro poznato još od davnina jer su svoju pizdunsku prirodu pokazali i u vrijeme Seljačke bune ali to nije stvar oko koje bi smo mi danas trebali razbijati glavu već činjenica da su Hrvati pičke je ono što nas mora zabrinuti.
Hrvati danas dokazuju da su narod sa kojim je najlakše vladat od svih naroda na planeti zemlji jer Hrvati dopuštaju da ih tlače, pljačkaju i obmanjuju idioti koji su se sakupili u političkoj eliti ove jadne zemlje. Hrvatski nacionalni ponos se bazira na hvastanju o ljepoti područja na kojem ovaj ubogi narod živi a svoje vrijednosti crpi iz ksenofobije i antagonizma prema najbližim susjedima bilo da su to Srbi, Slovenci ili Bosanci. Tjeskoba koja tjera ovaj nezreli narod da uvijek optužuje nekog drugog za probleme u kojima živi u potpunosti je ubila svaki tračak dostojanstva s kojim bi ustao i rekao: "DA, KRIVI SMO! U KURCU SMO JER SMO PIČKE I SAD USTAJEMO DA SPALIMO SVO OVO SRANJE KOJE SMO ZASLUŽILI ZBOG SVOJE PIČKASTE PRIRODE!"
Stoga poručujem hrvatskom narodu: "CRKNITE U MUKU, JER BOLJE NISTE NI ZASLUŽILI, SAMO ZATO JER STE KUKAVNE PIČKE!"

Post je objavljen 05.02.2009. u 05:55 sati.