Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Gorka istina

Do danas sam smatrao da sam među najneprivlačnijim, da ne kažem najružnijim primjercima Homo Sapiensa, a danas sam uspio svoju pretpostavku i empirijski dokazati. Naime, danas su mi se dogodile dvije stvari:

Prva: Radim ja danas u banci u kojoj zapravo mijenjao kolegu koji je barem 30 godina stariji od mojih 26, i odem u mini kuhinju koju zaposlenici koriste za "marendu". Taman sam bio Pri kraju, kad ne zovnu jedna službenica i kaže mi da jedna plava gospođa traži zaštitara. Izraz njenog lica kad je shvatila da sam ja danas zaštitar prilično je teško za opisati. "Ah, pa da, danas je srijeda, kako sam glupa, on danas ne radi."
No dobro, nije me toliko dotukla njena reakcija, koliko slijedeća situacija.

Druga: I ja, kao i veliki dio korisnika interneta moje generacije, koristim facebook, i na njemu pored dvije-tri korisne aplikacije i svu silu beskorisnih, imam instaliranu i aplikaciju "compare hotness", koja kao što joj ime kaže služi da korisnici mogu uspoređivati koliko im je tko od dvoje ponuđenih kandidata više "hot". Najprije da razjasnimo, nisam gajio nikakve iluzije prema dotičnoj aplikaciji, ali neke stvari ipak nisam očekivao. Daklem, dođe meni danas, kao i drugih dana poruka na emajl da je netko pogledao moj profil u rečenoj aplikaciji, sa se odlučih pogledati. Rezultati su, pogađate, bili poražavajući. Od 40ak glasova, niti jedan jedini nije bio u moju korist. Nije me to previše iznenadilo, iako je između tih slika bilo svega i svačega, pa je između ostalog, kao vrući (topliji) od mene ocijenjen i korisnik koji je umjesto svoje slike upload-ao sliku plavog (doduše nabrijanog) vw pola. Ono što me je uništilo bilo je slijedeće: Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

XXXXX is hotter than you.

Eto - što više da kažem?

Post je objavljen 04.02.2009. u 16:31 sati.