Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

DVD PODRAVKA - DRUŠTVO S TRADICIJOM I KVALITETNIM RADOM

KOPRIVNICA
Piše: Dražen Rendić
Foto: Dražen Rendić

U Podravkinom rekreacionom centru Štagalj održana je redovna godišnja i ujedno izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podravka.

Skupštinu je otvorio a goste i članove društva pozdravio predsjednik DVD-a Podravka Zvonimir Gudan. Izvještaj o radu Dobrovoljnog vatrogasno društvo Podravka koje trenutno broji sveukupno 89 članova, za prošlu 2008. godinu podnio je tajnik Zlatko Vratić. Naglasio je među ostalim da društvo od 89 članova, dvadeset i šestorica otišlo je u mirovini ili su otišli iz Podravke uz otpremninu. Među članovima je i deset žena, što je premali broj u odnosu na broj zaposlenih žena u Podravki. Istaknuo je da Dobrovoljno vatrogasno društvo, odnosno Odjel zaštite od požara raspolaže sa dva navalna vozila, dva kombi vozila i zapovjednim vozilom.

Nakon što je skupština usvojila izvještaj o radu usvojen je i financijski izvještaj. Program rada i financijske potrebe za aktivnosti DVD-a Podravka u 2009 godini predstavio je u planu zapovjednik Goran Kresl. On je među glavnom djelatnošću u ovoj godini istaknuo provođenje aktivnosti na uključivanju novih članova u rad Dobrovoljnog vatrogasnog društva, Svake godine tokom mjeseca svibnja vatrogasci nastoje skrenuti pozornost na svij rad. Raznim promotivnim aktivnostima, provođenje pokaznih vježbi kojima se djelatnici Podravke upoznavanju sa vatrogasnom djelatnošću.

Starom Upravnom i Nadzornom odboru dana je razrješnica i izabrano je novo rukovodstvo. Za predsjednika ponovno je izabran Zvonimir Gudan kao i tajnik Zlatko Vratić, zapovjednik je Goran Kresl, zamjenik zapovjednika Božidar Balija i Sandra Evačić član Upravnog odbora. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Josip Zrinski, a članovi su Branko Betlehem i Siniša Nemec. opširnije


Post je objavljen 04.02.2009. u 12:00 sati.