Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelguardian

Marketing

odbijam plakati.kukati.žaliti se.beskrajno jadati.analizirati svaku jebenu rečenicu.pokret.ironični smiješak.
mrš.neću.
neću.
odbijam se prežderavati čokoladom, gledati jebene tužnjikave filmove.odbijam se čak i napiti ko stoka i praviti svinjarije kojih se ujutro neću sjećati.
odbijam biti divna u svojoj tuzi.beskrajno susretljiva i dobra prema svima,a posebno onima sličnima meni.neću.ubijte se.
odbijam nadalje pričati o tebi više.nema se tu više šta reći.a odbijam i pričati o bilo kakvim drugim primjercima tvoje vrste.

'ima ih ko riba u moru'. 'on te nije vrijedan'. 'lako ćeš ti naći drugog,a onda će on trčati'.

fuuuuuuj.i vi i jebeni klišeji.ispovraćat ću se po sljedećoj osobi koja mi uputi sličnu rečenicu,onako nonšalantno kao da pričamo o jebenoj kiši koja se ne gasi zadnjih mjesec dana.
i koliko god ja bila osoba koja ima taj glupi iritirajući defekt da joj je ljubav jako potrebna,ponekad mi tako očajnički treba ignoriranje.ta prekrasna igra kada svi znamo da je nekom nešto,al smo dovoljni pametni/šupci da nećemo da pričamo o tome.ah..prekrasno.
i prestanite me svi izvlačiti iz kuće petkom navečer i govoriti da ne smijem ostati sama,..i ostale pizdarije koje su tako prekrasno opisane u seks i gradu ilštajaznamčemunjujorškomveć.koliko me uopće poznajete???već sam rekla da sam odbila biti ucviljena kvaziudovica.
da ne želim biti sama pa zvala bih nekog jebemu.
i meni ponekad dopizdi patetika.(vjerovao ili ne,gospodine K.)

želim postići savršenu indiferenciju prema svim trenutnim događajima u mom životu. (tako sam ljubomorna na neke svoje prijatelje s tom sposobnošću.)
želim se predozirati novim wannabefantasy knjigama.
želim pisati svoj bolesni savršeni maturalni rad.
želim učiti jebenu hrvatsku gramatiku za svoj idiotski prijemni.

[e tako.eto vidiš da sam skromna.sad me nagradi.ajde Faco-oću sve te želje ispunjene.ne,nemoj me tako gledati,sam si kriv.razmazio si me.i sad si mi oteo najdražu igračku.sad ću te maltretirati.hahahahaha]




Post je objavljen 03.02.2009. u 16:54 sati.