Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nacrtani

Marketing

KRALJ SANADER SMIJE PIT

Gledam ove lijepe slike, kako naš vrli premijer uz smiješak ispija šampanjac sa svojom svitom i prvo kaj mi prođe glavom je;"U kojem se to stoljeću nalazimo? Jel' još uvijek traje feudalizam? Oprostite, koja je ovo godina?"

Stoci sitnog zuba, oliti nama, se naša prava sve više i više smanjuju, a nekako mi se čini da obrnuto proporcionalno nekima ta prava sve više i više rastu. Nisam primjetio da postoji neki pisani zakon koji bi se odnosio na našu vodeću stranku, pa u nedostatku informacija pretpostavljam da bi zakon trebao vrijediti za sve građane Hrvatske isto. No, izgleda da se to našeg premijera ne tiče. Na žalost, ovaj ispad sa cuganjem na nedozvoljenom mjestu je samo jedna mala sitnica, naspram onog kako i u kojoj mjeri isti krše zakone. Pitanje je, da li će biti ispisana kazna našem premijeru za taj prekršaj i da li će ako ista bude ispisana, dotični platiti kaznu? Kazna za nekog navijača, da je uhvaćen da cuga, bila bi 10 000 kn.


Uhvaćen na djelu, dokumentirano...a kazna????


Ipak nismo svi isti?

"Alkohol se točio u Vip dijelu. To ne smatram konzumacijom ili prodajom alkohola. Prema tome, nismo prekršili Zakon. Kako da ja predsjedniku Međunarodne rukometne organizacije ili premijeru zabranim čašu šampanjca? Na terenu isto nije bilo alkohola, osim na proslavi Francuza kada su pobijedili. Ponavljam, na svim priredbama se toči alkohol. Mi smo se u Areni najstrože držali uputa i Zakona. Mi nismo izuzetak, na svim se utakmicama toči alkohol u Vip dijelu" - naglasio je Njirić, te za primjer naveo Snježnu kraljicu na Sljemenu.

I sad još rade totalne budaletine od nas. Pazi molim te. Kako da ovo shvatim?

"Alkohol se točio u Vip dijelu. To ne smatram konzumacijom ili prodajom alkohola."


Može li mi netko pametan protumačiti ovu izjavu? Mene izgleda pamet već podosta napustila. Eh?

Post je objavljen 03.02.2009. u 16:51 sati.