Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

HRAŠĆANSKI VATROGASCI U NOVOM RUHU

HRAŠĆE

Na ovogodišnjoj skupštini u Hrašću nazočili predstavnici 53 društava iz Lijepe naše.Među gostima i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.DVD Hrašće danas broji oko 500 članova i jedno je od najboljih ako ne i najbolje društvo u Gradu Zagrebu.

U prepunom novoobnovljenom domu, DVD Hrašće održao je ove subote godišnju skupštinu, kojoj su osim braće vatrogasaca iz 53 društva iz cijele Hrvatskske prisustvovali i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, te saborski zastupnik Stjepan Fiolić. Prije radnog dijela skupštine uslijedilo je otvorenje novoobnovljenog doma, kojeg su svečanim presjecanjem 65 balona otvorile najzaslužnije osobe za njegovu restauraciju, Milan Bandić, te Stjepan Fiolić, koji su zbog velike pomoći radu društva od strane domaćina nagrađeni sabljom i turopoljskim lajbekom.

- DVD Hrašće danas broji oko 500 članova, te je vodeće društvo ne samo u gradu Zagrebu, nego i cijeloj Hrvatskoj, a zaluga je to svih članova društva- rekao nam je predsjednik, Zlatko Križanić. Društvo će i u naredne četiri godine voditi dosadašnji predsjednik, Zlatko Križanić koji obnaša i dužnost predsjednika Vatrogasne zajednice Grada Zagreba. RVG


Post je objavljen 02.02.2009. u 16:43 sati.