Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Stigao drenažni prsluk Smart Vest


UPDATE 02.02.2009. 16,30h :
Tokom popodneva podigli smo drenažni prsluk Smart Vest kojeg će Anja po prvi put koristiti već večeras.
U sutrašnjem broju (utorak 03.02.) Večernjeg lista izlazi članak o zahvali svim sudionicima humanitarne akcije „Darujmo Anji da nastavi živjeti“!


Iza nas je još jedan uzbudljiv vikend a kako nam se čini tako će nam proći još jedan radni tjedan.
Što reći za naše srebrne rukometaše hrvatska?
Prije svega, jedno veliko BRAVO i svaka Vam čast momci. Niste nas iznevjerili i još jednom ste nam pokazali i dokazali kako se bori za državni dres.
U ovom trenutku bez obzira na sve (katastrofalno suđenje) moramo biti objektivni i priznati da su Francuzi bili za nijansu bolja momčad u finalu.
Nama je ovo srebro zlatnoga sjaja i na tome Vam od srca čestitamo. Hvala Vam, što smo bar malo na trenutak zaboravili na recesiju, na krizu i na probleme i prepustili se sportskom zanosu.
Još jednom, sve čestitke i svaka Vam čast momci.

Život ide dalje pa tako se nakon rukometnog zanosa okrećemo svojoj svakodnevnici.
Kao što smo rekli u uvodu, vikend je bio i više nego zanimljiv.
U petak popodne stigao je konačno dugo očekivani drenažni prsluk Smart Vest.
Trenutno se nalazi na carinskoj ispostavi na Zagrebačkom velesajmu i mi se nadamo da kad riješimo svu papirologiju da ćemo prsluk podignuti tokom današnjeg dana.
Nadamo se da će sve proći kako valja i da će Anja već večeras pop prvi put koristiti prsluk, jer što prije krenemo tim bolje.
U petak nas je posjetio novinar Večernjeg lista koji je malo poslikao nas i Anju a sve zbog članka koji će izaći ovaj tjedan.
Članak će se odnositi na zahvale svim sudionicima humanitarne akcije "Darujmo Anji da nastavi živjeti" .
Kad će članak izaći u novinama još ne znamo ali čim nas novinar obavijesti, obavijestit ćemo i mi Vas na našem blogu.
Zvala nas je i ekipa HTV-a i ekipa Z1 televizije kako bi napravili priču o ovoj humanitarnoj akciji te objavili priču na svojim televizijskim postajama.
O samom emitiranju spomenutih priloga također ćemo Vam naknadno javiti kad saznamo točan datum i vrijeme samog emitiranja.
Jučer (nedjelja) Anja je konačno izašla van, nakon dva tjedna „izolacije“.
Naime išli smo u posjet baki koja je slavila rođendan. Odlazak smo iskoristili za nedjeljno prijepodne, dok kod bake nije bila velika gužva kako bi još uvijek bila u što manjem kontaktu sa ljudima s obzirom da joj zdravstveno stanje još uvijek nije u „top formi“.
Kad smo kod Anjinog zdravstvenog stanja, spomenimo da i dalje ima problema sa dišnim putovima, odnosno i dalje je u velikoj količini prisutan sekret no za sad uspijevamo to sve nekako držati pod kontrolom.
Iako u prvi mah nismo primijetili, polako se ipak primjećuju posljedice zadnje hospitalizacije u bolnici kad je stanje bilo dosta kritično.
Naime, Anja se dosta umara prilikom vježbi (što prije nije bio slučaj) i trebat će puno rada i napora da se vrati u onu fizičku spremu kakvu je imala prije nego je završila u bolnici.
Što se tiče epilepsije stanje je pod kontrolom iako se i tu vidi mala posljedica u vidu da su se napadi opet malo pojačali i da su postali učestaliji.
Pričekat ćemo još jedno kratko vrijeme da vidimo kako će se situacija razvijati a ako će ići na pogoršanje onda ćemo u suradnji sa Anjinom neuro pedijatricom morati ići na promjenu nove anti epileptične terapije.

Novi radni tjedan kazali smo već, biti će jednako uzbudljiv i dinamičan kao i protekli vikend.
Današnji dan osim spomenutog rješavanja papirologije i nadamo se i preuzimanje drenažnog prsluka Smart Vest iskoristit ćemo i sa susretom i razgovorom sa doktoricom Jasnom Stoić Brezak spec.anestezije, reanimacije i intenzivnog liječenja u KBC „Rebro“ povodom naše buduće suradnje.
O čemu je točno riječ, ne možemo Vam u ovom trenutku ništa reći iz razloga dok se ta suradnja ne iz realizira.
No bez obzira na ishod, svakako ćemo Vas obavijestiti u jednom od naših sljedećih postova o čemu smo zapravo razgovarali i što smo dogovarali.
Sutra nam u posjet stižu blogeri: mala crna knjižica, enika i đus koji će u ime gospodina Hermana Marija pokretača humanitarne akcije „Darujmo Anji da nastavi živjeti“ i svih ostalih sudionika ove akcije zvanično Anji predati drenažni prsluk Smart Vest.
Susret ćemo iskoristiti za ugodno druženje a sve ćemo ovjekovječiti i sa par fotkica koje ćemo naravno staviti na blog.
U četvrtak Anja slavi šesti rođendan.
Rođendan će proslaviti u krugu svojih prijatelja i teta iz vrtića.
Naime iako zbog zdravstvenog stanja Anja ne ide još u vrtić, samo za ovu priliku na sat-dva otići će u vrtić kako bi "ročkas" proslavila sa svojim prijateljima .
Glavna „fešta“ će biti u subotu, kad će Anja svoj šesti rođendan proslaviti u toplini svoga doma u krugu svoje obitelji i kumova.
Djelić te atmosfere u vidu „fotki“ prenijet ćemo Vam na naš blog.

Što reći na kraju nego da nas čeka jedan vrlo zanimljiv radni tjedan.
Sretni smo što nam je u tako kratkom roku stigao drenažni prsluk kako bi što prije krenuli sa provađanjem terapije.
Još jednom se svima Vama koji ste sudjelovali u ovoj akciji za nabavku drenažnog prsluka Smart Vest kao i obitelji Lukšić koja nam je bila posrednik između nas i „amera“ od srca zahvaljujemo što ste omogućili da naša Anja ima priliku nastaviti živjeti.

Do novog javljanja veliki pozdrav wave i velika pusa kiss od neumornog tria koji Vam želi ugodan početak novoga radnoga tjedna.




Post je objavljen 02.02.2009. u 16:39 sati.