Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

STRAVIČAN SUDAR IZMEĐU LEKENIKA I DUŽICE

LEKENIK

U teškom sudaru mercedesa ZG registarskih oznaka i alfe romeo SK registarskih oznaka oko 15.30 sati na otvorenoj cesti između Lekenik i Dužice, poginuo je 30-godišnji vozač alfe romeo iz okolice Siska.

Majka i njena maloljetna kćer u mercedesu teško su ozljeđene i prevezene su kolima hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu u Sisku. Prema izjavi svjedoka koji su su bili prvi iza mercedesa u kombiju i kretali se iz pravca Siska, alfa romeo je dolazila iz pravca Lekenika i u jednom trenu se doslovce popriječila na cesti.

Došlo je do udara mercedesa po sredini alfe koja se doslovce prepolovila. Stražnji dio završio je u jarku sa strane ceste, a prednji dio sa mašinom ostao je na središtu ceste kao i nesretni vozač kojem nije bilo pomoći. Mercedes je ostao na rubu ceste, a prednji dio potpuno je uništen.

Majku i kćer izvukli su putnici iz drugih vozila i pomagali im do dolaska ekipe Hitne pomoći. Na intervenicuju su stigli i vatrogasci DVD-a Lekenik koji su osigurali mjesto nesreće i pomogli pri transportu ozljeđenih putnica iz mercedesa. Promet državnom cestom je upotpunosti obustavljen do kraja očevida, a otežavajuće je to što nema alternativnih pravaca obilaska. Večernji List


Post je objavljen 01.02.2009. u 19:40 sati.