Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xxpakao-iskusenjaxx

Marketing

JeAaAaAaAh...

jeaaa..pobjedili as frencuzi(dea je prehepi)..ajme kak sam sretna..
au weee..sam me ebe mal ova mutava tipkovnica nova al aj...
pa da ajmo se mi vratit na francuze i hrv...ajme...sad se svi izvlace na suce..
svi na msnu..npr....neka darija kaze:
.i ti francuzi glupi,nek idu u svoju francusku slavit kod nas bome više neće!¨¨!!
ili npr...neka ema..isusa pitaj kaze:
iss. izGubiLiii. jebeeni francuziiii. grrr. aaaa. =/=/=/. a oni sucii. jebo wam pas mater dansku. krepajtee u muKaama..itd..e pa jebite se i pomirite s tim hrv je pusiona a francuska bolja..ajme...dobro dosta o hrv gamadi..

Image and video hosting by TinyPic

sta se meni novo dogodilo?..pa ev npr u petak..mi jeli i ja pametna prosula
jogurt po sebi..ajme sramote i po podu isto...strašno..pa mi teta iz kuhinje dala vrecicu da u nju stavim trenerku..ajme a ja ispod trenerke imala kratku majcu..pa di cu u pm u kratkoj majci hodat po skoli..a jos hladno i ja obucem jaknu..hh..i tak da sam pola dana bila u jakni i svi me gledali ko nekog retardusa..al dobro nisam daleko od tog..i jos kordicka kaze da ce nas zadrzat malo 6. sat(nas literarce) i ona nas zadrzala poceo i 8. sat..
tak da sam kasno dosla kuc..dosla bi ja i prije da ja alen i ivana nismo hodali ko puzevi al dobro...
i eto..ivana mi poslala poruku da idem s njom gledat u kino neki film o toši..baš me zanima kaki je to film..jedva cekam!!..
ajme juce bio neki dobar film do pol noci trajo..ali je prepre film...
i tak da sam se probudila o5 u 11.....i o5 mama pocela kak ja nejdem u crkvu a poceo vjeronauk..a meni se nedaaaaa...al ona to nerazumije..onda mi pocne pricat kad je ona bila mala 1.5 km je pjesacila u 6 ujutro da stigne na misu..blablabla..ko da to mene zanima =)..
i jos mi je rekla da sam se skoro zvala slavicadead ..ubi me..zamisli da se zovem slavica..strašno...to je predlozio moj dragi djed da se zovem..fuj..hehe..sutra mi uji imendan..pa idemo tam na slavlje vald...
pa u utorak na kontrolu glave..a dobro bar necu pisat ispit iz biologije..

Image and video hosting by TinyPic

e da pisali smo ispit iz kemije..uff..kaze manda oni koji su dobri dugo ce pisat a oni koji ne oni ce kao kratko..a ivanica moja iza mene sjedila i govorila mi hehe..a mozete mislit caak sam ucila za taj ispit i znala sam nesto..
samo da jos manda nije stavila one crteze sto se mora dopunit al dobro..i to sam prezivila..pa sam onda odg mat. i umjesto da mi tobijaska pokaze ono sto neznam ona me razapne sa zadacima..joj joj..al sad kuzim mat(vald) pa jedva cekam kontrolni..vald cemo pisat sutra...
i eto to je to vald..sad idem...komajte mi vracam komove ak mi se bude dalo..papa..pusac u nosac...

Post je objavljen 01.02.2009. u 20:03 sati.