Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zgdnevnik

Marketing

Nema vatre (Vatre ni)

Mislim da čovjeku koji je izmislil taj nadimak treba podići spomenik. I plačat doživotnu rentu na korištenje istog. Mislim, ne ja ko mali čovjek :) već firme koje to koriste za reklame (ko sad 'paklene atmosfere' i kaj ja znam). I prije nego sam na televiziji čul da su rukometaši sami sebi dali nadimak 'Kauboji' nisam bil za to da se koristi nadimak Pakleni. Smatram da bi sve naše reprezentacije, sportaši svih sportova trebali imat nadimak Vatreni. Ne znam dal su svi talijani Azzurri, dal su francuzi u svemu Tricolori (nisu; ovo pišem poslije jer sam sad videl na wikipediji da se navodno francuzi u nogometu zovu les blues to jest plavi) a nizozemci Oranje (skjuz maj lengvidž i pravopis) al svejedno mislim da bi i rukometaši i vaterpolisti i košarkaši i svi ostaliu trebakli bit Vatreni. I. (op.a.: I TOČKA)
Cijelu utakmicu sam gledal samo protiv Poljske, u principu nemam živaca gledat rukomet. Nogomet je lakši, gol, dva, tri u 90 minuta i mada ima opsada i hvatanja rezultata te preokreta, manje je stresno. A ne rukomet, u 15 minuti imaš 10 golova prednosti a u 35 gubiš 5. Uf. Nije lakša za gledat ni košarica al zapravo mi je najgore gledat skijanje. Bu pal(a)? Zakaj juri, zakaj ne juri kaj ne ide na pobjedu, kaj ne ide na sigurne bodove... Nikad zadovoljan.. Ma jesam, pogotovo ak je pozicija visoko al da me grči u trbuhu za vrijeme skijanja...

Kriza? Recesija? Nije me strah (šatro - nije me strah jako barem za sad). U banani smo otprije, a nekak nam bu. Za jest bumo valjda uviijek imali, a ak bu zdravlja - sve bu dobro. Ionak bu nam bolje tek kad se na svjetskoj razini smiri stanje jer naši političari nas nikad neće povesti ni dovesti u bolju budućnost pošto za to nisu sposobni.

Daklem, kruha i igara za sve. Organizirat će političari a platit ćeš ti i ti i ti i ja skupa s tobom. Al nema veze:
AJMO HRVATSKA
AJMO DO KRAJA
AJMO HRVATSKA
OSVOJI SVIJET ZA NAS

P.S. Bolja mi je Morska vila nego Djevojka sa sela.

Post je objavljen 31.01.2009. u 16:57 sati.