Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hunnybunch

Marketing

zesca tapija. [kOnfjuzd.]

pOkleknula sam.
haha. zbvm se..stvarnO mi je dOsadnO.
a i mOram se ispuhat.OtvOrit dusu..ajmO takO reci. (iakO necu navOdit sve.)
pa OvakO. u zadnje vrijeme se pOkazalO kO je tu s kim i tkO je real a tkO fejk. yap.yap. znate Onu: pravi prijatelj je Onaj kO zna sve O tebi.i ipak te vOli. e jbt, ja se nadam da cu jednOg dana srest jednu takvu..ili jednOg. nie mi bitan spOl. xD
drugO pOlugOdiste je.pa je lakse. izdrzat cu ja nekakO tO. pregrist i pustit..sOme hOw.
i Onda ljetOoOo.. O da! jedva cekam. tralala. smijeh
ja&bracO smO se dOg..hehe. jebenicaaarofl
a sad da se vratim na prOblem..smijeh
..nisam ni znala da takvi prOblemi muce takO male ljude. kaO mene npr. heh..ali dOrrO, meni se sada tO cini uzaaasnO velikim prOblemOm i sve tO..ali za nekOlikO mjeseci shvatit cu da je tO bilO glupO i djetinjastO.i da je mOraO dOci kraj. svemu. i krenuti dalje.. Aaa OvO je bilO kaO nes pametnO. xD ma znm da je. Ali tkO ce cekat da ti mjeseci prOđu. ja ne..nisam takva OsOba. uzasnO sam nestrpljiva. ccc.njet gud.
ali akO sam pretrpjela tOlika sranja u mOm "napOla zrelOm zivOtu". kOi me prOblemi Onda jOs cekaju..pff. nisam ni sigurna dali ih zelim dOcekati i suOciti se s njima. a kamOli ih rijesiti..e Pepa, Pepa. nisi mi bas sigurna u sebe. hehe.
ja zelim biti jedna Od Onih kOi prOblem dOcekaju OtvOrenih ruku, kOi jedva cekaju rijesiti ga i stO prije zabOraviti. a ne biti Ovakva. dOde prOblem i ja se prestrasim.iakO se neke pute cinim samOuvjerenOm i jakOm. ja sam zapravO samO mala i prestrasena Petra kOa zeli sve najbOlje sebi i ljudima kOe vOli. bez prOblema, tuge i tih sranja.
eeh da..
Ali za biti jak trebas nekOga uza sebe. a ja se ne mOgu time pOhvaliti.(znate vec.OnO gOre xD) ima ljudi dO kOjih mi je uzasnO stalO..ali nznm. faking daljina.
ja zelim nekOga kO ce biti uz mene 24 sata.biti spreman pOmOci mi i utjestit me..dati mi snagu da krenem dalje. znate sigurnO na sa mislim.
valjda cu tOg nekOga naci za kOji mjesec. kada krenem u srednju i upOznam hrpu nOvih lica. jer tu se pOkazalO da i nema bas kandidata..heh. pa nOvO lice. nadam se da cemO se sresti. hhh xD
evO.rekla sam sta sam htjela.
svratim Opet kada budem imala neki prOblem.rolleyes


bOk.bOk.

Post je objavljen 30.01.2009. u 16:38 sati.