Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/comebacktomexxx

Marketing

Za NjeGa, MoJu LjuBav, Ne PoSToJi DeFiNiCiJa. Ja zNaM SaMo Za DrhTaJ, PoGLeD, sTiSaK.... i oDMaH Mi Je JaSNo šTo Je To LJUBAV.

HeY HeY HeY!

Ufff.... Evo, došla ja upravo iz škole. Danas je bio PeTaK. A petak uključuje i 2 sata KeMiJe. To treba izdržati..... Hhh.... :) Ali živa sam. Na svu sreću :P. Eh, i kaj da ja sad pišem.... Vrijeme je za novi post..... I dalje mi se drugi PeTLjaJu u život. Sad neko drugi.... Ja stvarno ne znam koji im je kurac da se bave tuđim problemima. Grrr... Te treba dati UBiTi!!! Ne, ne, ne i ne! Neću sad o tome jer sam od toga živčana. A dan mi je bio ok. Neću ga pokvariti.... =)

It's true love when you say you need me
like I need you
and you can't be without me
Like I cant be without you
It's true love when we spend time
to send love sms to eachother
cuz when we're not around eachother
It's true love


U školi ok.... Ocjene super. Nemrem se žaliti... HiHi. Sve je ok osim toga kaj mi se petljaju BuDaLe u život. Budu oni vidli... Da, da.... JoJ moram se svima ispričati jer nisam vraćala komove.... Pa cijeli tjedan. Jučer sam krenula vraćati. A tak mi se to neda. xD. A moram. Danas budem promijenila dizajn na blogu. =) I to je to ja mislim.... Nemam više ništa za reći.... Ništa za blog... Pa idem sad.
KiZZa

I just love when
you look at me and all
the people around us
dissapeared


Photobucket

Post je objavljen 30.01.2009. u 14:25 sati.