Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

6. kolo zimske lige i 3. kolo kupa

Kao što je već uobičajeno, slijedi najava za sutrašnje 6. kolo riječke zimske lige u trčanju, uz napomenu da se utrka boduje i kao 3. kolo zimskog kupa Istre i Kvarnera.

Dakle, prošli su školski zimski praznici, sezona skijanja, sezona gripe, a sezona parenja (za mačke) upravo započinje. Lijepo je vrijeme i nema ama baš nikakvog razloga da sutra ne padne apsolutni rekord u broju učesnika na jednoj utrci zimske lige. Da podsjetim, on iznosi točno 70 i postignut je u 3. kolu prošle sezone. Ove godine smo 2 puta bili vrlo blizu (67), a ipak tako daleko … Uglavnom, da ne dramatiziram, nije uopće bitna brojka ni rekordi, bitno je da se trči. Jednom mora eksplodirati, u ovoj sezoni se prijavilo više od 100 ljudi, i realno je očekivati da se odjednom pojavi bar 75% prijavljenih na jednoj utrci. Možda se to dogodi baš sutra? A možda i ne. Ja ću prognozirati oprezno, bez eksplozije, a ipak optimistično dakle novi rekord … Koliko ? 72, eto toliko ! Možete se svi uključiti u nagradnu igru, koja više nije Mikado, nego Dorina. Ionako nam ni jedni ni drugi neće dati ništa, pa možemo malo i šarati.
U srijedu sam testirao stazu, nema previše blata, može se i u novim tenisicama. Ne kažem da sam kupio nove tenisice, samo da znaju oni koji možda jesu. Nema blata, ali ima uzbrdica, sve su na broju i istog nagiba kao i obično. Samo su se meni ovaj put učinile nekako strmije …

Update : još nemam nikoga sutra za okretište, ima li dobrovoljaca ?
(za dragovoljce znam da ih ima jedno pola milijuna)


Post je objavljen 30.01.2009. u 08:52 sati.