Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pobjedidosadu

Marketing

Ništa osobno...



Svi mi tražimo smisao u životu...
Onda dobro, tražite, jer nečete naći. Moj smisao je da tražim razlog da nema smisla.

Ajme..., šta sam sad reko. Uglavnom, bilo kako bilo, kao klinac, mislio sam da je najbitnije ići u školu, dobivati bolje ocjene. To je bilo prije upisa u srednju. I tada, nakon sta sam uspio skrpati bodove za srednju, bio sam ono... lud od sreće kaj sam upao. E, a onda kad sam vidio kakvi su mi se likovi upisali, pao mi je mrak na oči.
Eeeee, tad sam shvatio novu stvar. Nema nista bez dobrih veza. Razmislite si, koliko ste puta potegli vezu da neš' ostvarite, ali i koliko ste si puta mislili '' jao da barem imam tu vezu.'' Ah da... nema nista bez veza i vezica.

Evo, npr, pri otvaranju ovog bloga, morao sam doći skroz do Čobankoviča, koji, vjerovali ili ne, ima svoj blog zvan... ''Neradi ništa i uživaj'', a nedavno je otvorio i novi ''Eksploatirajmo naše šume.''
Navodno da nema čitatelja, pa se logira kao anonimac i komentira si postove.

Najčešći su mu useri; Petar Pan, LumberjackXXL, FreeWilly i tako dalje i tako dalje... To je samo upozorenje, tako da znate, kad vas komentira Petar pan, odma si ga favorizirajte, koristit će vam kad ćete, neznam, npr... kupovat šume!



Post je objavljen 30.01.2009. u 08:42 sati.