Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hermione

Marketing

Noćna mora zvana Internet kupovina u Hrvatskoj

Ovo je drugi puta da mi je paket prošao bez carinjenja - čuda se ipak dešavaju! No, nedo' vam bog da naručujete elektroniku ili, primjerice, cedeove. Naša draga pošta hrvacka oderat će vas gdje god stigne. Eto, primjerice, moji kistići koje sam naručila preko e-baya. Unatoč tome što koštaju samo PET usranih dolara i unatoč genijalnoj poruci koju je moj dragi napisao prilikom naručivanja, gamad je otvarala paket. Dakle, oprostite se od privatnosti - svaki će biti otvoren. Posebice ako je iz Hong Konga, ko ovaj moj.



Mora da su plakali od jada kad su shvatili da u paketu ipak nema marihuane...



...nego samo moji pišljivi Mac-made-in-China kistići.



Nego, šalu na stranu, jednom prilikom sam, isfrustrirana carinskim sustavom lijepe naše, napisala i seminarski rad za jednog profesora. Profesor je na sve potvrdno klimao glavom. Zna čovjek.
Nije da se hvalim, ali seminarski je stvarno koristan. Zato ću vam ga i ovdje priložiti. Za sve one koji se namjeravaju bosti s rogatima.
Zato pozivam svu kriminalnu gamad koja se usuđuje naručivati preko Interneta, poput mene, da se potrudi izvući što više u svoju korist. Moguće je. Časna pionirska! Pa čak i kad se radi o FedExu, kralju poštanskog lopovluka.

Evo i spomenutog trna u oku rvackim kurirskim službama: THE RAD.
Sretno!

Post je objavljen 29.01.2009. u 17:03 sati.