Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijanaemanuel

Marketing

Duhovne obnove uz godinu franjevačkog jubileja u Kući susreta "Tabor"
Samobor


U tijeku godine 2009. događanja u Kući susreta "Tabor" u Samoboru bit će u posebnom ozračju 800. obljetnice franjevačke karizme.
Nakon prve duhovne obnove održane sredinom siječnja s temom "Franjo, idi i popravi moju kuću koja se ruši", slijede duhovne obnove:
5. do 8. veljače na temu "Ljubav nije ljubljena!" i "Franjo, tko ti može više dati, Gospodar ili sluga?"Mladi pred pitanjima života od 12. do 15. veljače.
Duhovna obnova obraćenja i početka korizme Franjini počeci "Gospodin je meni, bratu Franji dao da ovako započnem živjeti pokoru..." održat će se od 26. veljače do 1. ožujka, a franjevački seminar ozdravljenja i oslobođenja "O Franjo ranjeni, ljubavlju zapaljeni..." od 7. do -10. svibnja.
Duhovne obnove vodi fra Zvjezdan Linić sa suradnicima, a one su prigoda u jubilejskoj godini otkriti zamamni primjer čovjeka koji je pokazao da je moguće ići za Isusom bez obzira u kojem staležu u svijetu živjeli.
Sv. Franjo uvijek na nov način ima puno toga poručiti: dobar i svet, oduševljen i zaljubljen, sav je u Kristu Isusu. A to je ono što i nama najviše treba i gdje bismo trebali slijediti divni primjer serafskog sveca. Stoga, Treba samo poslušati glas što Gospodin govori svakom čovjeku u svakom vremenu i htjeti to ostvariti, poručuju voditelji.
Dodatne obavijesti, kao i prijave mogu se izvršiti na telefon 01 33 68 781 (radnim danom od 8 do 14 sati), mob. 091 5986972, faks 01 3361 844, ili putem elektronske pošte tabor@ofm.hr.

O aktivnostima Kuće susreta "Tabor" više obavijesti na www.ofm.hr/tabor.

Post je objavljen 29.01.2009. u 08:26 sati.